Altele

27.10.2013 – zi de vara !

Cu toate ca toamna a venit calendaristic de mai mult timp astazi am simtit ca afara este vara si am hotarat sa profit impreuna ca familia de soarele frumos care a invitata toti romanii la plimbare. Asadar am plecat in Crangul Petresti, in apropierea orasului Focsani unde aerul este oxigenat de arborii din mica padure. Nu mai fusesem in aceasta zona de mai mult de 2 ani si am ramas un pic neplacut surprins de ciupercaria de vile care au incarcerat padurea din toate partile si chiar au intrat pana sub crengile arborilor marginasi ai padurii.

Plimbarea a fost placuta, aerul curat mi-a trezit plamanii, soarele a incarcat bateriile fetelor mele iar eu am efectuat cateva fotografii pentru ca …. mi-a placut mult. O selectie a acestor fotografii se gaseste pe Facebook-ul meu care a devenit al familiei intrucat doar eu butonez pe aceasta platforma de socializare.

PROMIT sa PROFIT de toate zilele frumoase pe care natura ni le va mai darui si voi cauta sa prind si o iesire cu bicicleta inainte de marea hibernare!