Din Focşani

34

Ieri a fost ziua mea de naștere și acum e prima dată când spun că am împlinit 34 de ani mai ales că tuturor celor care m-au întrebat câți ani împlinesc le-am spus 17 și înmulțeam cu 2 în gând 😀 ! Normal că vârsta nu-mi este un secret, ba mai mult pe contul de Facebook am chiar datele reale și e foarte simplu de aflat , dar am vrut să mă dau flăcăiaș 😀 !

Prin această postare doresc să mulțumesc sincer tuturor cunoștiințelor, rudelor și prietenilor pentru nenumăratele mesaje de felicitare a căror destinatar am fost indiferent de canalul de comunicare : direct, telefonic, sms, mesaj pe pagina de facebook etc. Pentru mine fiecare mesaj este un semn al faptului că cel puțin față de cei care au consumat câteva secunde din viață să mă felicite nu am greșit prea mult de-a lungul timpului și-mi propun să fiu din ce în ce mai bun în toate domeniile și să merit efortul semenilor de a mă felicita.

Pentru acest nou an de viață îmi doresc să fiu sănătos alături de familia mea, să călătoresc cât mai mult și să am resursele necesare 😀 și îmi  propun să citesc cel puțin 12 romane, să fiu la fel de activ pe bloguri, să particip la evenimente de socializare și să mă implic în cel puțin o activitate umanitară!

Cu stima, Crintea Valerică !