486.503.868 plus 1 !

[youtube=http://youtu.be/My2FRPA3Gf8]

Aproape 500 de milioane de vizualizari si sa nu mai socotim de cate ori acest videoclip a fost difuzat la televiziunile cu specific muzical si nu numai, unde a fost urmarit de miliarde de oameni ! Chiar si eu am vazut videoclipul de 3 ori si l-am ascultat fara sa ma uit de mult mai multe ori deoarece chiar imi place ritmul si intensitatea cantecului. Chiar si mesajul este unul emotionant, povestea fiind usor de asemanat cu multe povesti de dragoste.

Am si o pata neagra de evidentiat cu privire la acest videoclip Wrecking Ball – Miley Cyrus :

Chiar numeni nu a vazut cum saliva cantaretei formeaza o legatura indestructibila parca intre dintii din fata superiori si inferiori? Nimanui nu i s-a parut a fi un pic scarbos ca aceasta saliva sa tot stea in prim plan in timp ce cantareata indiferent ce note ataca nu reuseste sa rupa firul de saliva ce uneste dintii ? Da, are o saliva mai consistenta, dar in cazul acesta nu era mai bine sa nu se mai dea atatea prim planuri ale dintilor , sau legatura aceasta de saliva indestructibila reprezinta dragostea ? 😀

Cine nu a vazut pana acum acest aspect este invitat sa mai urmareasca o data videoclipul si sa se delecteze cu firul de scuipat 😀 !

Nu-mi pot da seama de ce aceasta scapare a producatorilor videoclipului in conditiile in care se investesc milioane de dolari si euro pentru mascarea unor defecte fizice pe care le-ar avea vedetele! Chiar era greu sa faca sa dispara un scuipat zabalos ?


8 thoughts on “486.503.868 plus 1 !”

 1. :)) nu, ma, Valy, asa trebuia sa iasa. Lacrimile i-au niesit natural, dar partea cu saliva, nu-i iesea la duble. si asa i-au pus ei un ecran verde in gura si au lucrat cu CGI, ca sa-l faca real 🙂 Fata, pardon, sa-i spunem fata, plagea si era normal sa fie mai balita, asa… :))

 2. Miley este o dezamagire in prezent. Ce dulcica era in copilarie, iar acum se afiseaza ca o vampa ieftina. Piesa nu-i rea, dar are atatea vizualizari pentru ca linge ciocanul ala in draci :)))
  Asa ca ce te mira?! :)))

 3. Reblogged this on Litere Stacojii and commented:
  Pentru mine Miley este o dezamagire. Ce dulcica era in copilarie si ce vampa ieftina a ajuns. Ma intreb cum se simt adolescentii care o iubeau in trecut si o priveau ca pe un model. Oare mai simt la fel?! Nu cred.
  Dar nu va mirati, piesa nu-i rea, dar faptul ca ea linge ciocanul ala in draci, face ca videoclipul sa fie si mai si. 🙂
  Vizionare placuta. 😛

 4. Eu o să vă contrazic şi puteţi să pregătiţi pietrele :)).
  Eu în clipul ăsta am văzut o altfel de exprimare artistică, o exprimare prin intermediul limbajului corpului, o exprimare intensă prin fiecare por. Corpul gol, în acel decor, vulnerabilitatea şi totuşi puterea pe care o exprimă… Deşi multi au văzut vulgaritate, goliciune, cred că nu asta s-a vrut a fi şi nu aşa trebuie privit. Nici măcar nu este erotism ieftin.
  Gata. Că ar mai fi dar cred că deja aţi pornit cu pietrele spre mine :)))

 5. #vavaly , nu se arunca pe blogul meu cu pietre, mai ales ca ai o parere pertinenta ! Nici eu nu am atacat vulgaritatea goliciunii corpului, dar trebuie sa ma crezi ca acele BALE de saliva chiar nu le pot „inghiti” , fie-mi scuzata expresia 😀 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *