Din Focşani

Am fost la Opel24H- ediția a patra!

Urmare a invitației colegului nostru Dan Stefan, am participat la evenimentul Opel 24H aflat la a patra ediție anuală împreună cu alți colegi bloggeri din Blogosfera Vrancea. invitatie_blogmeet Vizita și evenimentul în sine mi-a prins bine întrucât am aflat prețurile autoturismelor Opel și mai ales ofertele speciale pregatite pentru acest eveniment. Amintesc în primul rând că modelul Opel Corsa are un preţ începând cu 7.965 euro cu TVA inclus, pentru achiziţionarea în leasing şi prima de casare inclusă. În aceleaşi condiţii, Opel Antara este disponibil la preţuri începând de la 17.250 euro cu TVA, iar restul gamei este disponibilă, de asemenea, cu oferte. Ca în fiecare an, ofertele speciale de finanţare însoţesc propunerile privind modelele Opel. Poliţa CASCO asociată modelelor din campanie are în acest interval un preţ cu 15% mai mic, iar acum oferta de accesorii beneficiază de 30% reducere.

Am pus eu ochii pe o mașina faina tare, dar am ales-o mai mare decât îmi permit acum, așa că o mai aștept pe draga mea INSIGNIA ! Am primit mai multe materiale publicitare și de documentare așa că mă voi delecta în seara asta descoperind OPEL !
IMG_2720
Sigur că știți unde se găsește dealerul Opel din Focșani, dar vă ofer datele de contact pentru că trebuie să existe și șoferi norocoși: Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, la ieșire din Focșani spre Marășești pe partea stângă a drumului, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro.

Cum era și normal discuțiile au continuat de la temele auto la teme specifice activității de blogging, Dan Stefan oferindu-ne din nou câteva sfaturi primind și el de la noi. Cel mai important este că ne-am simțit bine, a fost distracție, voie bună și am simțit că suntem un grup unit și e păcat să nu interacționăm mai mult. Dovadă a sentimentului de unitate și prietenie este faptul că Tudorel Bezea ne-a impărtășit bucuria familiei sale- vestea conceperii primului său copil pe care-l așteptăm să se alăture pasiunii noastre pentru blogging! Eu abia aștept blogmeetul din perioada Sărbătorilor de Paște când sper să ne vină și membrii de bază de la București- Florea Cristian și Blidaru Mădălin.

Semne bune anul are!