Din Focşani

Am HD până Duminică !

Da, știu , sunteți mulți care aveți televiziune sau filme de calitate înaltă- HD, și o să spuneți că m-am trezit cam târziu și nu e cazul să mă laud cu ceva ce mulți au deja. Pentru că HD-ul meu este mai interesant, pentru că este diferit de ce aveți voi și pentru că vă doresc să aveți și voi, o să vă spun că pentru mine HD este HUNEDOARA, pam -pam !

Da, da, da , plec în Hunedoara să cunosc orașul și împrejurimile atât cât timpul îmi va permite și mă las cu încredere pe mâna organizatorilor Sebastian  și  Denisa Bargau  care au deja experiență nefiind primul eveniment prin care oferă frumusețile zonei, prin intermediul bloggarilor, tuturor!
“Vizita in HD 2014“ va începe în data de 16.05.2014 ( adunarea fiind programată pentru astăzi 15.05.2014 ) și nu o să vă spun programul deși eu știu o parte din el, ci o să vă las să călătoriți împreună cu mine prin lecturarea fiecărui articol dedicat activităților desfășurate acolo.

La acest eveniment voi avea ocazia să întâlnesc bloggeri din mai multe zone ale țării, să ne cunoaștem mai bine prin interacțiune directă și recunosc că am emoții întrucât bloggerii sunt nume mari în online. Referitor la Hunedoara și împrejurimile sale NU AM mai călcat pe acolo , dar știu că este o zonă încărcată de istorie cu multe obiective turistice și peisaje superbe, fapt pentru care vă rog să nu mă judecați prea aspru dacă în articolele de la fața locului ( sâc ) voi fi prea entuziasmat.

Acest eveniment este un model de inițiativă pentru mediatizarea frumuseților locului și cred că ar fi bine să fie ”împrumutat” de cât mai mulți bloggeri din diferite zone ale țării și în colaborare cu autorități și sponsori să fie organizate cât mai multe evenimente de acest gen .

Mulți români spun că avem țară frumoasă, dar din păcate până să o descopere pe toată îi văd prăjindu-se la soare pe la bulgari încântați de ceea ce li se oferă – hrană burții și sterpi de hrana ochiului și a sufletului !

Hunedoara, viiiiiiinnn și nu vin singur !