Altele

Avem doar o inima si o viata !

                             Romania se afla pe locul 3 in lume in clasamentul deselor survenite ca urmare a unor boli cardio-vasculare, iar acest fapt este mai mult decat ingrijorator. Blogalinitiative printr-o campanie recenta impreuna cu BECEL a reusit sa ma convinga despre faptul ca sanatatea inimii este sanatatea omului si ca este indicat pentru a analiza starea de sanatate a inimii sa facem analize. Printre primele analize care pot crea o parere vis-a-vis de starea inimii este masurarea colesterolului. Eu stiu despre mine ca am un nivel al colesterolului foarte crescut, l-am pus pe seama stresului de la locul de munca si pe origine genetica, dar nu i-am dat importanta. In totala mea ignoranta chiar nu stiam ca sanatatea inimii este influentata de nivelul colesterolului , fapt pentru care m-am orit cu analizele si nici regim prea drastic nu am tinut in vederea stapanirii nivelului colesterolului multumindu-ma sa declar ca eu nu mananc grasimi , de parca doar acestea influenteaza colesterolul.
Luna septembrie este recunoscuta la nivel mondial ca fiind LUNA INIMII, iar BECEL ofera in clinicile partenere Medsana analiza colesterolului gratuit pentru 15.000 de persoane. In Focsani nu exista clinici partenere, dar imi propun sa refac analiza colesterolului si in functie de rezultat sa aprofundez investigarea starii mele de sanatate.
Valentin Bosioc, instructor fitness, antrenor personal, tehnician nutriționist si iubitor al sportului ne prezinta importanta sportului pentru o inima sanatoasa aici !
Este indicat sa mergem mai des la doctor pentru a descoperi din timp unele boli si pentru a lupta cu sanse bune impotriva lor !