Altele

Bijuterii lucrate manual

                 Sunt intr-o situatie dificila, dar in care ma gasesc anual atunci cand vine in vacanta-vizita mama soacra din Italia pentru ca acolo lucreaza. Este vorba de greutatea alegerii unui cadou pentru mama soacra, un cadou frumos care sa se ridice la nivelul cadourilor pe care ea mereu  le aduce intregii mele familii. Anul trecut i-am cumparat o bluza, acum 2 ani un parfum, acum 3 ani papuci ( fara a fi vreun apropo 😀 ) si tot asa mereu fara a ma repeta cu privire la categoria din care face parte cadoul, insa mereu am fost ajutat de sotia mea in alegerea cadoului. Anul acesta imi este mai greu deoarece vreau sa-i fac eu cadoul surpriza, fara sa mai stie si sotia mea, iar acest lucru m-a asezat in fata calculatorului intrucat m-am decis sa caut o bijuterie frumoasa si nu neaparat scumpa deoarece nu dispun de prea multi bani. Credeam ca imi va fi usor, dar dupa ce am deschis site-ul magazinului online de Bijuterii cadou , dilema a devenit mai greu de rezolvat, fapt pentru care chiar am incredere ca voi fi ajutat de catre dvs, cititorii blogului meu pentru a face o alegere potrivita. Referitor la acest magazin online perfectbijoux.ro pot sa va spun ca ofera spre vanzare bijuterii de cea mai buna calitate lucrate manual si completate de cristale swarovski, perle sau pietre semipretioase.

          Modul exemplar de prelucrare a comenzilor si de distributie a bijuteriilor completeaza buna impresie pe care o creeaza inca de la inceput bijuteriile de pe site, iar clientii au numai cuvinte de lauda. Faptul ca livrarea comenzii se face foarte rapid este un alt avantaj pentru cei care au nevoie urgenta de un cadou frumos, iar modalitatile de plata au capacitatea de a multumi orice client.

           Dupa ce am parcurs toate categoriile mi-am redus dilema la doar cateva produse  si anume de la  brose cu cristale si perle mi-a placut aceasta brosa; de la bratari cu perle mi-a placut aceasta, Bratara Milady Pearl, placata cu aur de 18 K si care contine perle naturale si cristale swarovski,

iar de la inele cu perle acest inel Francesca Pearls placat cu aur galben de 18 K .

Am nevoie de indrumare, soacra are 53 de ani 😀 !