Altele

Bijuterii şi ceasuri ieftine !

              Pentru că Iuliana a apreciat setul pe care i l-am cumpărat de pe site-ul www.onlinebijoux.ro am mai făcut o comandă pentru mama mea întrucât pe 17.05.2013 urma să vină acasă în vacanţă din Italia. Nu aveam prea mulţi bani, dar vroiam să o impresionez de Sărbătoarea Sf. Constantin şi Elena când urma să-şi sărbătorească ziua numelui aşa că am accesat OnlineBijoux care este un magazin online de bijuterii cu produse la indemâna oricui şi de o diversitate foarte mare alegând pentru început bijuterii placate cu aur !
Mi-au plăcut aproape toate produsele şi prin eliminare am pus o steluţă acestei brăţări placată cu aur de 18 carate, lată de 0,3 cm şi lungă de 18 cm decorată cu o perlă albă, după care am continuat căutările în vederea găsirii cadoului perfect ! Cu acest gând am accesat sesiunea ceasuri silicon ştiind că pe timp de vară sunt foarte la modă, iar modelele expuse pe site chiar mi-au depăşit aşteptările! Cel mai mult mi-a plăcut ceasul din imaginea alăturată

cu pietre zirconia albe cu accent de diamant care ar fi furat orice privire în bătaia razelor soarelui , însă mi-am dat seama că vârsta de 65 de ani a mamei mele nu s-ar fi acomodat cu acest ceas fapt pentru care am revenit la brăţara aleasă iniţial.

Comanda s-a trimis imediat întrucât site-ul oferă un mod accesibil de efectuare a unei comenzi şi modalităţile de plată sunt diverse pentru a mulţumi orice client. De luni până vineri între orele 09 – 16 un operator primeşte telefonic comenzi şi poate oferi orice detalii solicită clientul , dar în cazul meu nu a fost necesar deoarece aveam experienţă!

Astfel cu un cadou accesibil ca preţ am petrecut în cadrul familiei foarte bine în data de 21.05.2013 şi nu cred că mai e nevoie să vă spun că şi sărbătorita a fost încântată de cadou ! Cu siguranţă voi reveni la ONLINEBIJOUX.RO!