Altele

Bine ați venit !

            Bună ziua, dragi turiști !  Bine ați venit la bordul cursei Charter Corfu ! Vă mulțumim pentru faptul că ați urmat sfaturile personalului însoțitor de la decolare și până în acest moment!

           Întrucât zburăm  de o oră și jumătate de oră vă aducem la cunoștință că următoarea jumătate de oră vă vom prezenta succint Insula Corfu. aceasta are  75 de km lungime si 25-30 km lățime, astfel că nu se parcurge pe jos, mai ales ca nordul este extrem de muntos iar Pentru a vedea insula cât mai bine e recomandat să închiriați un mijloc de transport motorizat, dar să țineți cont că șoselele sunt cam înguste. În intervalul orar 14-17 unitățile economice sunt închise pentru siestă. Viața de noapte este activă și cluburile oferă petreceri multiple. Este indicat să încercați mâncarea grecească pentru că e deosebit de hrănitoare. La plajă cumpărați-vă neaparăt papuci speciali de plaj, dacă faceți baie într-o zonă cu pietre ! Pe pietrele din apă se găsesc arici de mare și riscați să vă înțepe și să aveți o zi sau două probleme din cauza durerilor.

           Orașul vechi păstrează străduțele înguste ca într-un labirint , iar partea modernă a orașului prezintă clădiri deosebite!

Agenția de turism Paralela 45 vă mulțumește pentru că ați dorit să ne includeți în planurile dvs de vacanță!

Articolul tratează tema 11 din cadrul Superblog Spring 2013!