blogalinitiative

Blue – Roulette!

Bucurestiul este așezat din ce în ce mai des pe harta turneelor artiștilor consacrați în lumea muzicii și recunoscuți pe plan internațional , iar acest lucru nu poate decât să ne aducă satisfacție și bucurie. Este un semn clar că publicul român este o țintă a artiștilor internaționali și dezvoltând un pic este dovada clară a faptului că organizarea concertelor în România se bucură de succese și de aceea Bucureștiul se află în atenția organizatorilor de turnee.

Cel mai recent exemplu este concertul pe care renumita trupă de R&B din Marea Britanie, BLUE, îl susține pe 18 iulie la Bucureşti pentru a-şi promova noul album, Roulette!

[youtube=http://youtu.be/vxubzMvV4jc]

Mie îmi place muzica lor, iar aprecierile masurate prin milioane de discuri comercializate îmi dau dreptate mai ales că această formație lucrează indeaproape cu muzicieni de renume.
Concertul va avea loc de la ora 20:00, la Sala Palatului, iar bilete încă se mai găsesc la fi cumpărate de la oricare dintre magazinele următoare: myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro. astfel încât nu aveți motiv să lipsiți !