Bun venit Nastase

Iata ca timpul atrecut, sinucigasul a supravietuit si acum e gata de afirmare.

Din punctul meu de vedere pot sa spun ca-l iau pe Nastase Adrian de la zero si ii acord toate sansele pe care le-ar merita oricine si chiar o sa-i urmaresc actiunile. Totusi discursul din primele minute de dupa eliberare a fost cam alambicat,a stept lamuriri, domnule !

Aaaaaa, sa nu uit, succes in toate ce-ti propui !

1 thought on “Bun venit Nastase”

  1. Chiar dacă ție ți s-a părut neclar totuși eu l-am văzut cat se poate de deschis, cu ușoare accente de ironie! ” În ultimii 10 ani ați dus-o foarte bine fără mine, în ultimii doi și mai bine. În momentul de față statul român are numai două puteri: executivă, reprezentată de președinte și guvern și cea judiciară. Ar fi necesară o a treia putere, legislativul și anul viitor de alegeri parlamentare anticipate care să construiască un parlament solid”.
    Pentru mine a fost destul de clar: Actuala putere nu mai este acceptata nici de el și de aceea sugerează alegeri anticipate! Este un merit al sau ca a recunoscut, fie și în mod mascat greșeala de a fi creat niște monștrii care vor sa conducă România! Si o conduc, cu mare cu mic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *