Concurs

Casa de la tara !

Cine locuieste la bloc isi face vise cu privire la o casa pe care o va avea pe pamant. O creioneaza, o aranjeaza in teren , desi nici pamant nu are pentru ea, si chiar incepe sa organizeze asa imaginar curtea si dependintele. Cam la acest nivel ma aflu si eu atunci cand sunt atras de sotia mea in minunatul vis privind casa pe care speram sa o avem undeva aproape de Focsani si unde sa stam pe perioada calda a anului sa ingrijim curtea, sa facem un pic de gradina si chiar sa crestem gaini in stil natural fara concentrate. Acum, la ora la care scriu, desi nu stiu daca voi termina postarea sau o voi lasa pe maine ca e deja 23.00, sotia mea doarme ca are program matinal  dar maine sau cu prima ocazie cand vom pluti in minunata lume a imaginatiei voi fi apt sa-i completez tabloul casei noastre cu ultimele idei pe care le culeg de pe un site specializat in comercializarea  articolelor de gradinarit, uneltelor si utilajelor, produselor pentru animale, plante si seminte – COVERA.ro .

In primul rand pentru ca asa este normal va trebui sa aranjam un loc de joaca pentru ca fetita noastra sa aiba unde sa-si ocupe timpul si sa ne ofere libertate de actiune iar acest leagan este numai bun de prins de tevile care vor sustine bolta de vita de vie  din fata casei !

Intrucat activitatea de baza care ne va solicita va fi gradinaritul se impune cumpararea unei pompe submersibile care sa asigure cantitatea de apa necesara tuturor plantelor pentru o dezvoltare normala si pentru a asigura o productivitate maxima. Asa cum am spus deja gradinaritul vizat de noi va fi doar la nivelul amator , dar asta nu inseamna ca nu am putea sa ne usuram munca folosind si alte utilaje . Prin urmare o motosapa ar fi exact ceea ce ne-ar face un serviciu urias si ne-ar scuti de multa munca fizica.

Seminte de rosii de cea mai buna calitate gasim tot la Covera.ro si certificate fiind ne vom bucura de fructe de o fermitate buna si rezistente la crapare numai bune de a fi consumate proaspete . Pamant in jurul casei oricine isi doreste foarte mult si cu siguranta vom avea teren suficient astfel incat sa nu ne lipseasca nicio leguma din gradina si chiar sa facem aprovizionare pentru iarna punandu-le la congelat sau transformandu-le in zarzavaturi si paste de tomate.
Am intrat asa de mult in transa organizarii gradinii incat parca imi vine sa ma mut la soacra-mea si sa-i cer un colt de teren sa-mi pun in practica pornirile de fermier la inceput de drum. Cred ca as reusi sa depasesc chiar si istoricele neintelegeri soacra- ginere numai sa pot sa-mi produc singur legume eco proaspete crescute cu dragoste si atentie !

O oferta demna de luat in seama este aceea ca o simpla abonare la newsletter-ul aduce o reducere de 5 % cu ocazia cumparaturilor efectuate, dar acest site ne asteapta cu un mesaj promotional de natura a ne aduce la cunostiinta toate noutatile: „Devino fan-ul paginii Covera: “https://www.facebook.com/covera.ro” si descoperi super-oferte de Black Friday!”