Ce mişto………

          Din câte am auzit pe la TV , se pare că sediile unităţilor de poliţie vor acoperi lipsa cinematografelor ( devenite în toate localităţile discoteci , magazine sau ruine ) şi asta datorită unui proiect de lege pe care l-a „născut” Alin  Trăşculescu, alintat „Tralala”, când a simţit el ” că-i naşte mintea „.

           Proiectul prevedea ca persoanele care au accesul interzis pe stadioane datorită comportamentului huliganic, să vizioneze partidele de fotbal în sediul unităţii de poliţie !

           Dar dacă huliganii sunt fanii programelor sport care transmit mereu partide de fotbal ce se întâmplă cu huliganii ? Vor fi cazaţi permanent la poliţie 🙂 ?

        Şi să nu uit : Unde găsim nişte  procurori cu puteri supraomeneşti, să-i trimitem pe stadioane pentru „a lua măsuri imediate cu huliganii ”  , aşa cum cere legea ? 🙂

        Eu propun ca în curţile mari ale  abatoarelor să se instaleze panouri pe care să fie transmise meciurile şi huliganii să fie chemaţi să le vizioneze  !

5 thoughts on “Ce mişto………”

  1. Nu vreau sa crezi ca iau apararea cuiva, dar ideea de care spui nu apartine lui Alin Trăşculescu. Exista masuri similare si in alte tari europene. Din cate stiu eu de exemplu, ultrasii din Italia cu antecedente violente sunt obligati ca pe durata sustinerii unui meci de catre echipa favorita sa se prezinte la sectia de politie pentru a face astfel dovada ca nu sunt prezenti la meci.

    Numai bine!

  2. Oare la ce fel de televizor? Alb-negru sau se cumpara plasme special pentru acest eveniment?
    „Cunoscatorii” stiu ca de fapt Militiei nu asta le lipsea. Mai sunt altele de rezolvat si mai apoi „Cinema-ul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *