Concert Ruslan Lazarin

Celebrul artist local Ruslan Lazarin a adus din nou bucurie publicului focșănean. Acesta a bifat cel de-al doilea concert pe scena Teatrului Municipal Mr. Ghe. Pastia din Focșani. Cu această ocazie și-a exprimat dorința de a realiza o tradiție anuală a concertelor pe scena Teatrului. Interesant este că Ruslan Lazarin, deși este din Republica Moldova, se consideră focșănean 100%. Acesta are o familie frumoasă și locuiește în Focșani de 20 de ani. El ne-a prezentat „băietul” și „fetița” tatei și a interpretat o melodie ajutat de aceștia 😀. Pe scenă a adus și invitați de seamă trupa Beat Project  din Chișinău și pe Ion Paladi. Ion Paladi este renumitul cântăreț de muzică populară- artist emerit al Republicii Moldova. De asemenea au mai fost prezenți pe scenă și instrumentiști din formația de folclor a dirijorului Nicolae Botgros. Spectacolul a fost animat, viu și ne-am bucurat să ascultăm o parte din piesele noi. Personal am apreciat colindele interpretate într-un sound modern, foarte frumos au sunat, de nerecunoscut aș spune.

Spectacolul a marcat și lansarea celui mai recent album  Ruslan Lazarin: „Încălzește-mi iarna!”

Pentru ca seara minunată să fie memorabil punctată, la plecare publicul a primit câte un CD al albului lansat.

Atmosfera a fost emoționantă, emoții mari având chiar Ruslan Lazarin. Au fost emoții constructive transmise odată cu frumoasele cântece întregului public. Pe timpul concertului spectatorii au fost martorii mai multor momente emoționante neregizate.
A fost un spectacol foarte frumos și pot spune de acum că anul viitor voi fi tot martor al concertului lui Ruslan Lazarin. Nu îmi permit să fac ierarhii ale cântecelor lui Ruslan de pe noul album. Pot să apreciez: ”Încălzește-mi iarna”; ”Iarna cu ochi de argint” și un ”La Mulți Ani”  deosebit.
Cu siguranță v-am stârnit curiozitatea și o să vă îndrum pe pagina de youtube a artistului pentru a vedea concertul de anul trecut până când va fi încărcat și cel din acest an. Ajungând pe canalul de youtube veți putea asculta mai multe melodii din repertoriul acestuia. Eu am mai multe preferințe și aș fi curios să-mi spuneți ce v-a plăcut cel mai mult!

Până la concertul anului 2019, nu ratați ocazia de a vă întâlni cu Ruslan Lazarin și muzica sa oriunde aflați că are organizate evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *