Conectori din lemn, de unde ii cumparam?

Conectori din lemn, de unde ii cumparam?

 

Alegerea conectorilor din lemn

Conectorii de lemn sunt extrem de utili pentru construirea unei game largi de constructii din lemn. Acestea permit conectarea rapida si usoara a elementelor cu acoperisuri de acoperis din lemn, precum placi de perete, capriori si grinzi, asigurand durabilitatea si stabilitatea unei constructii. In plus, ele pot fi folosite pentru a realiza constructii care reunesc panouri din lemn, beton si OSB.

Numeroase beneficii pentru contractanti

Depo Materiale Constructii ofera o gama larga de conectori, permitandu-va sa realizati rapid chiar si cele mai complicate conexiuni. Gama noastra de solutii brevetate, cum ar fi stifturile pe umerasele de joaca si conectorii de rafter, fac asamblarea mai rapida si mai convenabila. Modul unic de marcare a deschiderilor de umerase armate WBP determina pete de cuie si permite obtinerea parametrilor de conectare specificate in ETA.

Produse certificate

Conectoarele de lemn ale companiei Depo Materiale sunt fabricate strict de liderul sectorului german, care ofera produse de calitate. Toate produsele companiei au primit aprobari tehnice europene si includ o serie de aplicatii, conditii de utilizare, caracteristici tehnice si informatii suplimentare care sunt importante din perspectiva proiectantilor si antreprenorilor.

Despre Depo Materiale

Sustinute de echipa de profesionisti de inalta calificare, oferim conectori pentru lemn si lemn si brate (metal) de calitate. Acestea sunt disponibile in specificatii diferite si sunt foarte apreciate pentru durabilitatea lor de durata, finisarea fina, corpul rezistent la rugina si rezistenta la abraziune. Sunt disponibile la cele mai bune tarife din industrie si pot fi, de asemenea, personalizate.

Acesti conectori lemn sunt cunoscuti pentru calitatea lor superioara, constructia robusta, intretinerea redusa si eficienta ridicata.

De asemenea, oferim clientilor L braze cu surub de lemn. Sunt fabricate si proiectate pentru a satisface standardele internationale de calitate si sunt foarte apreciate pentru durabilitatea, fiabilitatea si performanta optima. Aceste L Brackets sunt fabricate cu exactitate folosind materie prima de calitate prima, provenita de la dealeri de incredere si de verificare. De asemenea, ele pot fi utilizate de la noi la tarife rezonabile. De asemenea, sunt disponibile in otel inoxidabil, zincat galben si zincat la cald.

Caracteristici:

  • Rezistent la coroziune
  • Toleranta ridicata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *