Consuma ulei de canepa

Consuma ulei de canepa

 

Uleiul de canepa poate fi folosit in bucatarie cu cea mai mare usurinta. Acesta a fost utilizat inca din China Antica pentru calmarea inflamatiilor dar si pentru refacerea organismului.

    

Cum se obtine uleiul de canepa?!

 

Uleiul de canepa se obtine mai usor decat ai crede. Acesta este obtinut prin presarea la rece a semintelor. Atunci cand acestea sunt stoarse vor elibera un ulei cu miros placut de culoare inchisa. Pe langa asta uleiul de canepa este mai inchis la culoare iar gustul sau este de-a dreptul delicios.

Uleiul de canepa contine: vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina C, carotene, calciu, magneziu, fitosteroli, fosfolipide, lecitina, potasiu, fosfor, fier, zinc, mangan, clorrofila dar si cupru. Consuma ulei de canepa!

Uleiul de canepa este un produs bogat in acizi grasi esentiali poli-nesaturati. Omega 6 si omega 3 pe care acest produs ii contine sunt considerati a fi grasimi sanatoase de care corpul tau are nevoie si pe care  nu ii poate produce singur.

Uleiul de canepa este un aliment care poate optimiza reactia sistemului imunitar pentru prevenirea bolilor. Acesta mai ajuta la in tratamentul patologiilor. 

Trebuie sa mai stii ca uleiul de canepa are un miros si un gust placut precum al celui de nuca. Acesta poate fi folosit pentru a condimenta salatele, orezul sau pastele. Mai poate fi combinat si cu alte uleiuri dar sub nicio forma sa nu prajesti alimente in acest ulei.

Foloseste ulei de canepa daca iti doresti sa ai parte de rezultate incredibile in:

Dermatitele atopice sau afectiunile cutanate precum : psoriazis, acbee, rosacee, arsuri sau dermatita seboreica

Bolile astmatice sau afectiunile respiratorii

Convulsie

Artroze sau artrite reumatoide

Patologii feminine precum chisturi ovariene, menopauza sau sindromul premenstrual

Patologii gastrointestinale precum reflux sau rectocolite muco hemoragice

Perturbari de limbaj asa cum este autismul la tineri

Perturbare a atentiei 

Foloseste uleiul de canepa pentru a beneficia de toate aceste proprietati ale sale. Trebuie sa il folosesti cat mai des daca iti doresti sa beneficiezi de tot ce este mai bun. Alege uleiul de canepa si vei avea parte de o piele perfecta si hidratata la orice ora din zi si din noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *