Conversaţii cu Regele Mihai – lansare de carte – Stelian Tănase

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, la ora 12:00, la Focşani se va desfăşura un eveniment cultural însemnat. Cercul Militar Focșani- Sala Mare, va găzdui un eveniment de promovare pentru cea mai recentă carte a lui Stelian Tănase „Conversații cu Regele Mihai”. Cartea apărut în colecția Corint Istorie Autori Români a Grupului Editorial Corint. Ediția a fost îngrijită de Elena Vijulie- Tănase.

Lansare de carte!
La evenimentul deschis publicului va fi prezent şi scriitorul Stelian Tănase. Sigur că va putea fi achiziţionată cartea şi că doritorii vor putea obţine autograful autorului.

Personal am mai citit o carte foarte bine documentată a lui Stelian Tănase – „Clientii lu tanti Varvara”. Am fost impresionat de buna organizare a cărţii şi de modul facil de prezentare a unor evenimente foarte întortocheate. Cartea trata apariţia comunismului în ţara noastră şi implicaţiile avute de lideri externi în România precum şi de lideri interni în exteriorul ţării. O carte care mi+a spus şi de ce nu vom mai vedea nimic din tezaurul de la ruşi. O carte care a tratat inclusiv perioada de ilegalitate a Partidului Comunt Român. O carte pe care o pot împrumuta oricui i-am stârnit curiozitatea.

Dacă sunt tineri care nu ştiu cine este Stelian Tănase, le recomand să facă o mică informare aici.
Am un mare regret că nu pot fi prezent la acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *