Din Focşani

Copiii din Focsani vor avea unde sa invete sa danseze

Dansul este unul din primele moduri prin care oamenii se exprimau din cele mai vechi timpuri, iar acum semnificația dansului și-a păstrat valoarea și dansul este artă, este limbaj nonverbal, este echilibru, este educație. Plecând de la aceste considerente, la Focșani Retro Danse Studio a decis sa inaugureze o sală de dansuri unde doritorii pot învăța diferite stiluri după cum se încadrează mai bine în specificul mișcărilor caracteristice stilului ales.

Retro Dance Studio va organiza cursuri pentru – balet clasic – balet si dans modern și contemporan – jazz – teatru – muzica – dansul mirilor și pentru a prezenta rezultatele cursurilor precum și pentru a edifica atât pe copii cât și pe părinți cu privire la ceea ce înseamnă aceste cursuri, începând cu data de 1 iunie 2014, ne invită la UN CURS GRATUIT ȘI DEMONSTRATIV ! Telefon de contact pentru înscrieri: 0763-40.29.28 (Ramona-Sandrina Ilie) .

Fiecare copil începând cu vârsta de 4 ani va primi gratuit un curs pentru fiecare stil de dans pentru a-i fi mai ușor să aleagă. Consider că este o inițiativă foarte bună și educarea prin dans este mereu cea mai bună metodă.

Personal o să mă duc să-mi înscriu fetița pentru a vedea dacă are înclinații artistice de acest gen și vă sfătuiesc pe toți să dați copiilor această ocazie mai ales că până acum la Focșani nu se susțineau cursuri de balet !