Cremele antirid te ajută să scapi de ridurile superficiale sau profunde

Vrem, nu vrem îmbătrânim. Şi odată cu îmbătrânirea pielea noastră începe să nu mai fie aşa de frumoasă, va arăta din ce în ce mai rău. Unele dintre primele semne ale îmbătrânirii pielii sunt ridurile. Ridurile apar în momentul în care dermul începe să se subţieze. Elastina nu mai este în cantităţile normale, fibrele de colagen ce susţin straturile superficiale se rup şi aşa apar ridurile de suprafaţă.
Pielea îmbătrânită nu mai e aşa de elastică, nu se mai hidratează corect, glandele sebacee nu mai au aceeaşi activitate. Riduri putem avea din cauza contracţiei muşchilor faciali, gesturile banale, râsul, pot accentua ridurile, dar şi din cauza Soarelui şi radiaţiilor ultraviolete.

Cum alegem crema antirid?
În funcţie de tipul de riduri şi de profunzimea lor se pot folosi creme antirid bazate pe substanţe naturale şi pe ingrediente care refac straturile de piele afectate şi ajută la estomparea lor. Aplicarea cremelor antirid este simplă, acţiunea lor locală este garantată, intră în piele imediat şi o hidratează, o hrănesc şi îi redau frumuseţea.
După câteva aplicări dacă se foloseşte cea mai bună cremă antirid din gama se pot obţine efectele dorite şi în câteva săptămâni. Pielea rămâne mai catifelată, ridurile nu se mai observa atât de uşor, în timp cele superficiale pot dispărea dacă tratamentul este realizat zilnic. Ca să alegem corect cea mai bună cremă antirid ar trebui să ne orientăm spre brandurile mari, spre produse mai scumpe şi de calitate, cu substanţe naturale şi minerale care contribuie la refacerea elasticităţii pielii.
Produsele de calitate din gama cremă antirid pentru ochi sau ten pot fi pentru zi, noapte, pentru ridurile foarte vizibile, e suficient să aplici un strat subţire pentru a avea efecte imediate. În funcţie de ce conţin timpul de aşteptare până când apar primele efecte poate fi de câteva minute sau de câteva ore, oricum la final vei avea o fată care va arăta mai bine şi pielea va fi protejată şi tratată impecabil.
Cu o cremă antirid pentru ochi sau ten aveţi toate şansele să scăpaţi de ridurile urâte şi să aveţi un ten care arata ca în tinereţe indiferent de vârstă. Tehnologiile moderne de producţie şi ingredientele din ce în ce mai bune care se regăsesc în produse contribuie la efecte din ce în ce mai bune şi mai vizibile încă de la primele aplicări.
Printre ingredientele care fac posibile efectele puternice vizibile se afla şi arganul şi mierea de albine, algele şi colagenul marin, ingrediente naturale cu proprietăţi recunoscute pentru refacerea integrală a pielii afectate de îmbătrânire. La finalul tratamentelor cu respectivele creme tenul va fi mai elastic, mai rezistent, oboseala nu se va mai citi aşa de uşor pe faţă. Pielea din jurul ochilor este şi ea revitalizată cu ajutorul ingredientelor diverse, cafeină, coenzima Q10.

Produse bio şi acţiune rapidă a cremelor antirid
Firma GEROCOSSEN, care vinde produse antirid de ani buni, fiind locul 5 în piaţă, pe această categorie acum câţiva ani, are în ofertele sale creme pentru ridurile de la ochi şi pentru cele ale tenului la preţuri bune.
Îmbinând tradiţionalul cu tehnologia modernă compania de tradiţie românească propune clienţilor creme testate dermatologic, fără alergeni sau parabeni, care acţionează intens asupra ridurilor profunde şi hidratează tenul în profunzime. Recipientele în care se vând conţin suficientă substanţă pentru o piele cu echilibru natural obţinută în câteva săptămâni şi pentru un ten întinerit şi cu aspect îmbunătăţit.
Livrarea este rapidă, comenzile se plasează imediat, sunt confirmate rapid, consultanţii specialişti sunt pregătiţi de fiecare dată să vă ofere cele mai bune sfaturi de achiziţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *