Din Focşani

cum e legea ?

Am aflat astăzi dintr-un ziar local că Silviu Grosu Crin, fost sef al Politiei Județului Vrancea, pensionat cu grad de general- chestor ( primul din Vrancea ) pentru multiplele reusite cu ecouri internationale in lupta impotriva ilegalitatilor mici si mari, a contestat o sancțiune pe care a primit-o pentru nerespectarea prevederilor legislației rutiere. Problema este că a câștigat în primă fază, iar motivul ce a stat la baza hotarârii și intențiile actualului avocat sunt inimaginabile: Monitorul de Vrancea.

Avocatul a cerut anularea amenzii pe motiv ca CD-ul trimis de poliție cu filmul in care avocatul șofer conducea cu viteză peste limita legală ar fi imprimat fără respectarea Legii 8 /1996 – dreptul de autor si că dorește să facă sesizare penală Inspectoratului de Poliție pe motiv că nu respectă dreptul de autor și imprimă CD-uri în ilegalitate.

Bine domnule ex polițist pensionat în 2004, 3 ani cât ai fost Șeful Poliției Județului Vrancea și ”circuliștii ” aplicau amenzi fără a mai filma abaterea , de ce nu le-ai interzis să mai dea amenzi dacă tot nu aveați probe în timpt ce acum te văd că nu recunoști nici dreptul de a se face proba abaterii!

 Mi se pare că ai merita , dacă vei obține anularea amenzii să fii dat în judecată de către toți conducătorii auto amendați ” fără dovadă” de subalternii tăi și să fii obligat să dai cetățenilor banii plătiți pe amenzi pentru că ai îngăduit asemenea atitudini 😀 !