Cum sa gasiti produse de calitate – online –

Cum sa gasiti produse de calitate – online –

Niciodata nu am fost un fan al shopping-ului online si am evitat sa cumpar pe aceasta cale cat de mult posibil. Dar la un momentu pur si simplu nu ai de ales in contextul in care in magazinele obisnuite gasesti numai produse de o slaba calitate si preturi mult mai mari. Asa a fost si situatia cand cautam o lenjerie de pat Cocolino. Am fost prin supermarket-uri si nu numai, dar rar dadeam peste ceva care sa ma multumeasca. Cele care aratau bine erau mult prea scumpe si niciodata nu am sa platesc o avere pentru o simpla lenjerie de pat.

Totusi, imi pare bine in cele din urma pentru ca am ajuns la CasaNewConcept, un magazin online pe care il recomand tuturor din mai multe motive. Eu am auzit de el la niste prieteni si am zis ca hai sa vad despre ce e vorba. In primul rand, e bine dotat si are categorii de lenjerii de care nu am mai auzit niciodata. Pentru fiecare categorie in parte se gasesc pe putin 30 de modele, iar in unele cazuri am vazut chiar si peste 100 de variante. Au si toate dimensiunile, ceea ce iarasi e foarte important, dar poate ceea ce conteaza cel mai mult sunt preturile.

Am vazut fel si fel de oferte, dar nu am profitat de nici una, am cumparat o lenjerie de pat cocolino la pret redus. Partea de online nu am ce sa ii reprosez, e bine pusa la punct, totul arata grozav, nicio problema. Produsul ma interesa pe mine si eram un pic ingrijorat, dar nu am ce sa ii reprosez. Arata chiar mai bine ca in poze, cu culori intense care nici nu se deterioreaza dupa prima spalare asa cum e situatia in multe alte cazuri. Marimea e exact ceea ce trebuie pentru ca am avut neplacuta surpriza de a cumpara lenjerii de pat care pe ambalaj sa scrie una, iar in realitate sa fie un pic mai mici. Si mai important este ca lenjeriile sunt foarte placute la atingere si calduroase, asta ma interesa in primul rand pentru ca vreau sa am parte de cele mai bune conditii atunci cand ma odihnesc.

Bineinteles, aceste lenjerii de pat Cocolino sunt ideale iarna, dar am auzit pe unii care le folosesc si primavara si toamna, fiind foarte versatile. Intretinerea e simpla si durata de viata e satisfacatoare, asa ca la fiecare jumatate de an nu trebuie sa cumparam alte lenjerii. Per total sunt foarte multumit de experienta de care am avut parte aici si tocmai de asta am scris aceasta recenzie. Sper sa fie utila si altora, asa cum mi-au fost si mie utile altele atunci cand am cumparat orice online.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *