blogalinitiative

Cumperi de la Profi si ajuti

                 Lantul de magazine Profi este cunoscut in Romania si s-a evidentiat prin aceea ca ofera clientilor produse de calitate la preturile cele mai accesibile aducand aceasta oferta aproape de locuintele oamenilor, in interiorul oraselor devenind practic mari magazine de cartier care. Aceasta apropiere a facut posibila o apropiere si mai mare intre cei doi parteneri Profi si clientul astfel incat Profi intelegand problemele cotidiene a lansat o campanie deosebita care se afla deja la a 3-a editie „PROFI te premiaza” .  In editiile anterioare, 2011 si 2012 peste 3600 de calculatoare si 220 de videoproiectoare au fost daruite catorva sute de institutii de invatamant preuniversitar astfel incat aproximativ trei sute de mii de elevi se pregatesc deja mai bine iar editia 2013 va aduce la fel de multe premii pentru participanti intre 2 septembrie-20 octombrie 2013 conform regulamentului.

                        Eu, client al magazinelor PROFI am intrat in provocare si am ales sa distribui punctele mele unei scoli din judetul Vrancea din mediul rural respectiv Scoala Gimnaziala Poiana Cristei din aceasta lista. Am ales astfel deoarece este stiut faptul ca in mediul rural sunt cele mai frecvente si accentuate lipsuri din punctul de vedere al dotarii unitatilor scolare. Nu sunt in masura sa va indic o scoala anume, dar pot sa va spun  ca e pacat sa nu ajutati pentru dotarea unei scoli mai ales ca nu va costa nimic si m-ar bucura sa alegeti scoala sustinuta de mine. Mecanismul este cat se poate de simplu si nu trebuie  decat sa acordati punctele alocate bonului dvs fiscal emis in urma cumparaturilor la Profi catre o scoala pe care o alegeti dupa bunul plac, putand fi chiar una din unitatila scolare la care ati studiat dvs.

Este un gest minunat pe care-l puteti face fara niciun efort!

                     Pentru ca tot mi-am adus aminte de scoala si scriu aceasta postare astazi cand s-a deschis noul an scolar 2013/2014 inchid ochii si  vad cum in anul 1987 purtat de mana de catre mama paseam in curtea Scolii Generale Gugesti- jud. Vrancea plin de curiozitate. Ce frumos a fost, si ce impresionat am ramas de careul perfect format de catre elevii tuturor claselor bine organizati de „tovarasii” invatatori si profesori. Ma jur ca nu a suferit niciun elev  vreun atac asupra psihicului pe motiv ca eram cu totii imbracati elegant la costum de acelasi tip-purtatori de uniforma, asa cum vad ca un psiholog anunta  pe la TV  acest pericol pentru elevii zilelor noastre in cazul introducerii de uniforme.

                                 Totusi inceputul meu in blogging, nu am ce face si-mi acord acest titlu de blogger 😀  nu a fost chiar de placere, s-a datorat unei sanctiuni la regimul circulatiei pe care o primisem pe nedrept acasa desi eu stiam ca pe acel tronson de drum nu fusesem de ani buni. Astfel am decis sa fac un blog unde sa prezint abuzuri si lucruri rele care pandesc orice om si sa incerc sa previn pe cine-mi va citi blogul. Un timp m-am tinut de scopul propus blogului , dar placandu-mi am inceput sa scriu mai multe genuri de postari.

Sunt blogger pentru ca am fost elev !