Altele

Despre cainii Romaniei

Drama micutului Ionut care a decedat in urma muscaturilor unor caini vagabonzi a fost si va mai fi mediatizata deoarece esta o situatie care nu trebuie sa se regaseasca nicaieri in lume, indiferent de gradul de devoltare economica a tarii. Cu totii am inceput sa dam vina pe animalele des intalnite pe strazile tuturor localitatilor si parca mai mult prin orasele mari, dar cam uitam sa tragem la raspundere persoanele, firmele si ONG-urile care au tot papat banutii destinati cainilor comunitari fara a rezolva problema cainilor vagabonzi. Aflam cu stupoare ca un caine la adapostul sponsorizat de Primaria Bucuresti ajunge sa fie ”decontat” cu 300 de lei pe luna in timp ce un copil primeste acesti bani ca alocatie in 7 luni de zile si plecand de la aceasta, mania oamenilor a crescut si s-a transformat in sete de sange de animal.
Reactia oamenior politici este una de cascadorii rasului daca tinem cont ca unii dintre ei sunt la al 3-lea mandat si cand au primit votul au promis ca se pun in slujba bietului votant rezolvad orice problema. Acum pentru ca a explodat eterna problema a cainilor maidanezi, alesii nostri ne aruncau tot noua pisica moarta si ne cheama la referendum sa decidem tot noi, bine ca au renuntat.
Dar voi pentru ce ati luat banii atatia ani daca la prima situatie delicata ne puneti pe noi sa gandim si sa luam decizii?