Altele

Director cu ”de toate ” !

             Iată-mă-s director mare ! Atât de mare încât nici angajați nu am ! De fapt nu am cum să am deoarece Grădinița 2 Oreavu,,, com. Gugești, jud. Vrancea, nu mă are decât pe mine și fiind singurul angajat al grădiniței mă declar și director pentru că până la urmă asta sunt, director – și de toate răspunzător ! Profilul de activitate e unul dintre cele mai complexe, e vorba de asigurarea viitorului țării, de educarea copiilor și îndrumarea primilor pași în sistemul instituționalizat al învățământului de stat !

          Grădinița nu are oameni, dar are copii ; nu are dotări , dar există nevoi și solicitări la fel cum sunt în toate grădinițele pentru că peste tot în țară copii au aceleași nevoi și trebuiesc educați la cele mai înalte standarde!

        Cum în această perioadă de școlarizare se folosește foarte mult desenul și fișele, un echipament multifuncţional HP Officejet Pro 276dw ar fi foarte necesar pentru a asigura aceleași condiții tuturor elevilor și pentru a le interpreta corect și obiectiv erorile la diferite activități!

       Am ales această imprimantă după ce am verificat mai multe din produsele de acest fel de pe site-ul companiei HP și după ce am stabilit atuurile principale :

1. Se face  economie la hârtie de până la 50% prin imprimări automate faţă-verso;

2. Se imprimă până la 2.300 de pagini alb-negru – sau până la 1.500 de pagini color – de la un singur cartuş HP original de mare capacitate;

3. Funcţii de imprimare, copiere, scanare, lucru cu faxul şi Web;

4. Viteza mare de imprimare : 20-25 pagini pe minut;

5.  Functia scaner este super : scanare către e-mail; scanare în foldere de rețea; scanare către USB; arhivă fax către folder de reţea; arhivă fax către e-mail; fax către computer;ț

6. Poate fi folosit oriunde întrucât funcționează cu tensiune de alimentare: 100 – 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz);

7. Multifuncționala e ușor de manevrat deoarece are doar 12, 7 kg ;

             Această multifuncțională este ceea ce ar trebui să existe în orice unitate școlară , iar HP merită felicitat pentru nivelul de performanță oferit clienților săi !

             Această postare am scris-o punându-mă în pielea soției mele educatoare la o grădiniță de țară unde are copii frumoși , inteligenți cărora încearcă să le asigure același nivel de educație cala oraș cu toate că în grădiniță nu a fost repartizat nici măcar un calculator. Astfel este  sătulă să tot folosească clasicul indigo , oare mai foloseste cineva , și sper ca prin această campanie Blogalinitiative să-i asigur materiale necesare pentru copii un an întreg de studii !
Dacă vreți să mă ajutați în acest demers, copiii vor fi mulțumiți pentru că 2 săptămâni multifuncționala va fi folosită în interesul educației lor !

Iar acum va recomand  un generator cod de bare, generator cod de bare care merita pus la treaba !