Efectele nedorite ale nerulării autovehiculelor!

Pot spune că efectele nedorite nu mă aşteptam să fie atât de vizibile. De asemenea recunosc de la început că nu am cunoştințe aprofundate de mecanică. Şi tot aici se impune să menționez că şi eu am „un utilaj” care stă in parcare de mai multe luni de zile.

Ieri, în timp ce treceam pe aleea pietonală mi-a atras atenția o maşină parcată regulamentar. Doar trecusem pe lângă acea maşină de sute de ori fără să-i dau importanță. E nelipsită din această parcare unde proprietarii obişnuiesc să o parcheze/abandoneze cu lunile. Practic face parte din peisajul urban.

Efectele -toba de eșapament a cedat!

Aşa cum vedeți în fotografie, chiar strigă după îndurare şi ajutor. Din discițiile purtate cu vecinii am aflat că toba de eşapament este căzută de mai bine de 20 de zile. Strigăt neauzit al autovehiculului greu încercat. Dacă stăm să calculăm ce marcă este şi cât o fi costat la momentul ieşirii pe poarta fabricii vom avea parte de o filă de istorie.

Cert este că se impune o implicare mai pronunțată a autorităților locale pentru eliberarea parcărilor de maşini abandonate.
Cam cât timp îi trebuie unei tobe de eșapament să ruginească până se desprinde de caroserie?
Asta fără a implica vreo eventuală zguduire în trafic a caroseriei deoarece cadavrul de fier zace nemișcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *