Din Focşani

Elevi merituosi autoritati repetente!

Astazi am aflat cu bucurie faptul ca o echipa de elevi din cadrul Scolii Nicolae Iorga din Focsani a castigat un concurs judetean al carui premiu a fost o sală de clasa cu echipamente de ultima generatie în valoare de aproximativ 3.000 Euro si tin sa-i felicit pe micutii scolari.

Acum sa va spun si ce fel de autoritati avem. In primul rand autoritatile merita laudate ca au inclus scoala Nicolae Iorga intr-un program de modernizare totala fapt pentru care elevii au fost mutati in sediul fostei Facultati G. Baritiu unde au ramas inclusiv acum deoarece lucrarile au fost oprite chiar la momentul finisajelor  desi gurile rele spun ca asa se vrea pentru a fi inaugurata in vara 2014 pana in alegeri , sac – nu scapam de ele niciodata! Astfel in timp ce scoala asteapta stergerea geamurilor, parchetului si alte mici finisaje, modul heirupist si in bataie de joc al lucrarilor incepe sa fie simplu dovedit prin caderea tencuielii proaspat executate.

Eu nu vreau sa spun mai multe – fotografiile vorbesc, dar de ce oare nu se publica si astfel de stiri ca doar lucrarile de zeci de mii de euro le suportam toti !

DSC_0337

DSC_0338

DSC_0339

Bine ca au facut inaugurarea scolii ca aveam elevi inteligenti , dar loviti de tencuiala ! Hai Romania, si nu ma refer la nationala de fotbal!