Focșani Blues Festival 2018

Focșani Blues Festival 2018 a început ieri şi continuă în această seară.

Iubitorii muzicii blues sunt așteptați în Piața Unirii din Focșani pentru un regal de blues. Intrarea este liberă, festivalul fiind organizat în aer liber.

Sâmbătă 8 septembrie

A doua seară este deschisă de către Headline Blues Band, câstigătorii Swedish Blues Challenge din 2016 și reprezentanții Suediei în 2017 la European Blues Challenge. Tot sâmbătă seară pe scenă urcă și Southern Avenue, trupă originară din Memphis care întruchipează sufletul orașului natal pe ritmuri de blues și gospel. Ziua a doua este închisă de către Dwayne Dopsie & the Zydeco Hellraisers, trupă care nu are doar influențe Zydeco, aceștia adaugând și ritm de blues, funk, rock n’ roll, reggae și pop.

Cine se mai îndoieşte de calitatea artiştilor invitați se poate edifica foarte simplu pe youtube. Eu vă spun că prezentarea anterioară e mai mult decât elocventă şi că ar fi păcat să ratați un eveniment atât de frumos.
Focsani Blues Festival 2018 este cel mai mare festival de gen din România. Nu mică mi.a fost surprinderea în prima seară când am constatat că in jurul meu erau câteva familii venite de la Bucureşti special pentru acest festival.
Noi, focşăneni sau locuitori a județului nu avem nicio scuză daca nu susținem asemenea acte culturale prin prezență pentru că fără public nu există spectacol. Doar prezența la eveniment însuflețeşte organizatorii să organizeze o nouă ediție anul viitor.
#HailaBlues #focsanibluesfestival #FBF
Preventiv e bine să aveți o umbrelă pentru că ar fi păcat ca eventualele picături de ploaie să vă strice o seară minunată!
Preventiv e bine să aveți o umbrelă pentru că ar fi păcat ca eventualele picături de ploaie să vă strice o seară minunată!
De asemenea, prezența noastră la eveniment este un mesaj direct şi concret de mulțumire adresat acestora şi sponsorilor.
#hailablues Hai la Focşani Blues Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *