Sport

Focșaniul pedalat

M-am decis să nu mai aștept vara totală pentru a ieși cu bicicleta, ci să profit de fiecare porție de timp liber pentru o ieșire cât de mică mai ales că pe timp foarte călduros aș găsi din nou motive să amân pedalatul. Astfel se face că marți , 12.05.2015 am dus-o pe Daria la cursurile de dans și având 90 de minute la dispoziție m-am decis să dau o tură prin oraș. Am pedalat ca un flâmând de mișcare păstrând  foaia mare constant și respectând reguulile de circulație inclusiv așteptările la semafor am călcat principalele artere ale orașului, ba chiar am depășit limitele Municipiului Focșani ! Pentru mine, când am tras linie finală înregistrării STRAVA , a fost o surpăriză plăcută bilanțul aplicației.

Se pare totuși că trebuie să investesc ceva bani în bicicletă deoarece și-a arătat niște puncte slabe de uzură la unele componente.

Am ajuns în zone pe care cu mașina nu le-am călcat deși sunt aproape de oraș, iar urcarea pe podul  ce duce spre Odobești a fost cam grea ținând cont că nu erau scări:

DSC_2215

Haide Focus, că nu-i rău : 24 km în 66 minute cu o viteză maximă de 46,1 km și o medie de 21,5 km ! De-aș bifa 3 pe săptămână…….