Frigotehnics – compania care iti ofera siguranta

Frigotehnics – compania care iti ofera siguranta

 

O camera frigorifica este cel mai des in magazinele de orice dimensiuni. Practic aceasta este realizata dintr-un container in care sunt depozitate diferite alimente pentru a se pastra in cea mai buna stare.  O camera frigorifica de calitate trebuie sa aiba capacitatea de a mentine o temperatura constanta permitand astfel o racire optima din interior. 

Iata care sunt factorii de care trebuie sa ti cont daca vrei sa ai parte de cea mai buna camera frigorifica:

  • Destinatia in care va fi utilizata deoarece camerele frigorifice pot exista atat in magazine cat si in farmacii sau restaurante, drept urmare vor exista camere frigorifice pentru legume, pentru fructe, pentru refrigerare, pentru congelare, pentru restaurant, pentru flori dar si pentru racoritoare,
  • Marimea camerei frigorifice trebuie sa tina cont de numarul de produse care vor fi depozitate. Spatiul este foarte important pentru ca persoanele sa se poata deplasa in interiorul incaperii si sa poata manipula produsele
  • O camera frigorifica trebuie sa aiba o temperatura optima, in functie de ceea ce urmeaza sa depozitezi trebuie sa stii ce temperatura este necesar sa ai in camera. 

Alte criterii de care trebuie sa se tina cont sunt:

  • Locul in care va fi amplasata camera frigorifica : o camera frigorifica trebuie sa fie amplasata la exterior sau in interiorul altei incaperi. Temperatura exterioara este foarte importanta mai ales in privinta regimului de functionare al compresorului.
  • Este foarte important ca o camera frigorifica sa fie cat mai izolata : rolul izolatiei este acela de a nu lasa aerul cald sa patrunda in incapere.  Daca o camera frigorifica are o izolatie proasta atunci aceasta nu va functiona la capacitate maxima. In cazul in care aerul cald va patrunde in camera frigorifica atunci compresorul va porni mai des iar intregul sistem se va deteriora mai repede in timp.  Daca izolarea camerei frigorifice nu este facuta calitativ atunci eficienta ei va scade iar costurile vor fi mai mari. 

Acceseaza https://frigotehnics.ro/ si vei avea parte de cele mai bune produse. Doar asa vei avea siguranta unui produs rezistent care iti va pastra in perfecta stare alimentele. Cu cat vei investi mai mult in produsele tale cu atat vei fi mai multumit de rezultat si vei stii excat in ce sa investesti.

Alege cele mai bune camere frigorifice si asa vei avea parte de  o afacere prospera si de produse de care vei fi complet multumit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *