Altele

Gata-s Moș :D

Vă spuneam acum câteva zile că TNT Express are o campanie faină prin care oferă posibilitatea trimiterii unui colet cu titlu gratuit celor care vor să-și ia rolul de ”Secret Santa”. Eu am răspuns pozitiv acestei provocări și mi-am amintit că prin vară am obținut o agendă specială – ”Gata cu scuzele”, realizată de Florin Roșoga- iar o bloggeriță, Ianolia și-a exprimat regretul că nu are și ea una mai ales că i-ar fi fost utilă în planificarea multelor activități care o așteaptă zilnic.

În calitate de Secret Santa chiar mă bucur că pot oferi cuiva ceva ce-și dorește și tare aș vrea să fiu prezent când va primi cadoul pentru că o surpriză oricât de puțin inspirată ar fi , tot emoționează .

gata cu scuzele
gata cu scuzele

 Campania nu include nicio conditie din partea TNT Express, dar nu pot să nu menționez că am rămas impresionat de rapiditatea cu care mi-a fost ridicat coletul. Am sunat la București- 021 303 4567 pentru a solicita ridicarea coletului, după 70 de secunde am fost sunat de reprezentantul din Focșani pentru a se lămuri cu privire la locul din care urma să preia coletul și în următoarele 11 minute deja predam coletul – uauuuuu, nu credeam. Felicitări Tnt Express , vă recomand pentru că vă recomandați singuri !