Altele

” Gura prostului….. , adevăr grăieşte ” !

DIN NOU, din păcate !
Aseară la Realitatea, în jurul orelor 23,20, pe Marian Vanghelie care MAI este încă ( şi va mai fi), la trădat mintea 😀 şi astfel gura a luat-o înainte şi a scos iar un porumbel din cei mulţi care i-au fost daţi de Dan Ni(MI)ca, în perioada când acesta mânuia căruţa greoaie a Ministerului Administraţiei şi Internelor !
Zice Marean că partidul său , printre alte nereguli identificate la alegerile prezidenţiale, turul 2, a găsit ” numai la o secţie de votare 40 de C.N.P.-uri, FALSE care erau atribuite unor persoane atunci cand au exercitat votul ” !
Atât cei doi moderatori cât şi Corina Drăgotescu l-au băgat în corzi cu întrebări până când Vanghelie s-a pierdut în explicaţii şi a fost salvat de d-na moderator care i-a zis . ” Lăsaţi-o aşa d-le Vanghelie şi să schimbăm vorba că aţi picat într-o capcană ! Spuneţi-ne cum alerga Dorin Cocoş după voturi prin Bucureşti în ziua alegerilor !”
EReferitor la afirmaţia lui, Vanghelie spunea că de la secţiile de votare speciale s-au luat listele cu votanţi ( nume, prenume C.N.P ) şi Psd le-a introdus într-un calculator unde softul urma să stabilească dacă cei în cauză mai votaseră şi în altă parte, dar cu această ocazie s-a stabilit că la o singură secţie de votare s-a stabilit că 40 C.N.P.-uri sunt FALSE !
Deşi nu a recunoscut pentru că din întrebările suplimentare şi-a dat seama de eroarea comisă, mai mare ca a lui Ponta, eu am rămas total convins că iniţial a spus adevărul şi că de fapt P.S.D. avea baza de date naţională cu toate C.N.P.-urile românilor şi introducând listele s-au stabilit C.N.P.+urile FALSE !
Dan Ni(MI)ca, i-ai dat-o şi pe asta ?