advertorial din intaplare adevarata!

Hotcamstudio la Focsani

Orasul meu, orasul Focsani – jud. Vrancea este alaturi de Bucuresti, Galati si Ploiesti orasul care aduce motive de bucurie pentru persoane aflate la diferite distante indiferent de tarile in care se afla. Spun aceasta deoarece in Focsani se afla unul din punctele de lucru ale HoCamStudio, un brand cu renume pe domeniul de activitate live chat vizibil in toata lumea. Pentru cei care nu stiu deja o sa va spun ca livechat-ul reprezinta transferul in timp real de imagini in lumea virtuala impreuna cu o comunicare text si audio efectuata in limbi de circulatie mare ( engleza, franceza sau germana ) de catre modele in conversatie cu persoanele care acceseaza contra cost site-ul acelui model. Am vrut sa aflu amanunte si am accesat pagina de videochat galati si astfel am aflat ca exista doua tipuri de activitate de videochat, Adult si Non-Adult. De asemenea am constatat ca imobilele in care se executa aceste activitati dispun de inalte standarde de comfort fiind decorate deosebit de placut, marturie stand prezentarile video ale locatiilor.

Ideile preconcepute aduc atingere si acestei activitati si sunt convins ca un procentaj important al celor care blameaza aceasta activitate nu cunoaste faptul ca modelele au angajari legale, contribuie la bugetul de stat cu parte din veniturile lor la fel ca orice alt cetatean din campul muncii iar persoanele juridice angajatoare platesc taxele legale ca orice alt contribuabil persoana juridica. Nu este o conditie obligatorie ca atunci cand se manevreaza sume mari de bani sa existe si incalcari ale legilor statului, iar faptul ca HotCamStudio ofera modelelor angajate un salariu foarte atractiv din punct de vedere financiar cu posibilitatea cresterii acestuia in functie de sumele de bani incasate ca urmare a activitatii fiecarui model, prin transparenta cu care se asigura acest venit este un factor determinant al activitatii licite desfasurate.

Acest articol l/am conceput in ideea de a veni in intampinarea unor persoane care doresc sa desfasoare activitati de videochat si cauta informatii cu privire la legalitatea activitatii si mai ales la specificul acesteia, insa constat ca orice as spune nu as face decat sa repet informatiile prezente pe site/ul www.hotcamstudio.ro, site care chiar ofera si posibilitati de angajare persoanelor doritoare sa incerce si aceasta posibilitate de a obtine veniturile necesare acoperirii cheltuielilor zilnice. Astfel pot doar sa adaug faptul ca in conformitate cu specificatiile de pe site, modelele care activeaza in vreunul din centrele hotcamstudio va avea restrictionata interactiunea cu useri din Romania si astfel se evita posibilitatea intalnirii in mediul virtual cu persoane cunoscute in viata reala. Echipa HotCamStudio avand experienta de peste 9 ani in domeniu asigura o facila acomodare cu specificul activitatii pentru persoanele aflate la prima experienta si ofera traininguri specializate si sedinte de dezvoltare personala.

Ca o definitie acestei activitati, trebuie sa va spun ca live chat/ul implica interactiunea STRICT virtuala dintre model si oameni din lumea intreaga si acest lucru confera siguranta totala modelului si poate fi privita aceasta activitate ca un loc de munca, diferit in esenta lui , dar avantajos prin prisma venitului obtinut si al programului de munca flexibil.