Din Focşani

Ia-ti iarna bicicleta!

Judecand dupa inteligenta proverbiala a romanilor- predecesorii nostri – cei care solicitau „mintea romanului cea de pe urma” putem considera ca proverbul „Fa-ti iarna car si vara sanie !” este un proverb-sfat adevarat in totalitate.

Pe acest priincipiu la Focsani se va inaugura un magazin de biciclete in data de 07.12.2013. Deschiderea oficiala a magazinului cu biciclete Meli’sBike,  va avea loc la ora 10.00 si va cuprinde prezentarea produselor si serviciilor magazinului. Magazinul specializat pe vanzari de biciclete, accesorii, piese, echipamente si reparatii biciclete  se va adresa tuturor categoriilor de cumparatori intrucat vor fi disponibile toate categoriile de biciclete- de copii, de dama, barbatesti- MTB, cursiere, Trekking de la producatori cu renume pe aceasta piata si recunoscuti pentru calitatea superioara a produselor si fiabilitatea lor: Merida, Cube si Neuzer iar preturile vor fi accesibile intrucat vor avea dotari compatibile cu orice solicitare. De asemenea accesoriile, echipamentele oferite si piesele vor fi tot de calitate si vor putea fi achizitionate in urma unor sfaturi competente primite de la personalul specializat.

Acest magazin vine ca un raspuns la popularitatea din ce in ce mai crescuta a bicicletei si la prezenta ei constanta pe strazile orasului, dar si pentru satisfacerea nevoilor comunitatii ciclistilor iubitori ai iesitului in mijlocul naturii . Eu imi doresc sa vad cat mai multi ciclisti in Focsani, dar si cu ocazia efectuarii traseelor programate saptamanal de comunitatea ciclistilor pe reteaua de socializare Facebook, unde va invit sa va inscrieti !

995537_552298981519167_825703517_n

Magazinul se va deschide in incinta sediului Scolii de Soferi Melinteanu ( peste drum de restaurantul Romantic) – locatie cunoscuta de foarte multi vranceni!

Maine o sa fiu prezent la deschidere si o sa va relatez ce bestii pe 2 roti  se pot gasi ! Pana atunci pregatiti intrebarile !