Din Focşani

Idei pentru cadouri

Cred că nu sunt singura persoană care are greutăți majore în a stabili o categorie de bunuri din care ulterior să aleagă un produs pentru a-l face cadou astfel încât primitorul nu doar să se bucure de cadou, ci să-l și folosească. Chiar am primit și sigur am și oferit de-a lungul vieții mai multe cadouri care s-au dovedit a fi inutile și care ori s-au transformat în cadouri pentru alte persoane, nimic nu se pierde – totul se transformă 😀 , ori au fost folosite foarte puțin și apoi au umplut rafturile prin garaj sau magazie.

Acum mă aflu din nou într-o situație de pană inspirațională deoarece sunt invitat să particip la petrecerea de inaugurare a casei noi a unor cunoștinte și cu toate că mai am câteva zile până la eveniment, nu știu ce să le ofer cadouri de casa noua. Știu că de obicei cadourile oferite amicilor pentru noua lor casă se includ în categoria bunurilor de folosință care le-ar lipsi, dar pentru mine este dificil să identific aceste bunuri deoarece nu am fost anterior în vizită. De asemenea nici relația noastră nu este atât de strânsă încât să-mi permit să întreb direct ce ar fi folositor în gospodărie.

Astfel se face că am apelat la prietenul nostru comun, la domnul google și acesta mi-a recomandat un magazin ( al cărui link l-am inserat anterior ) specializat în cadouri cu stil. Oferta este deosebit de bogatăși mulțumește orice pretenție a clienților indiferent că aceștia caută obiecte de artă, veselă specială sau obiecte comune – genți, poșete, jucării, brățări etc. Organizarea site-ului oferă posibilitatea alegerii produsului dorit din lista din partea dreaptă pentru a se economisi timpul de căutare. De asemenea pentru comenzile cu valori mai mici de 300 de lei cumpărătorul urmează să achite transportul în timp ce pentru cele care depășesc acest prag transportul este suportat de vânzător. Politica magazinului este destul strictă și vine în întâmpinarea nevoilor clienților cărora li se oferă posibilitatea plății atât ramburs la curier cât și prin virament bancar, livrarea comenzii efectuându-se la adresa indicată prin firme de curierat rapid în 1-5 zile de la data comenzii.

Rămân în așteptarea cadoului pe care l-am ales ținând cont de sfaturile referitoare la categoriile de cadouri clasificate după destinația lo, sfaturi existente pe site !