Importanta unui televizor de calitate

Importanta unui televizor de calitate

 

Televizoarele sunt printre cele mai cautate, vandute si folosite produse electronice din lume. Desi uitatul la televizor nu mai este o activitate atat de practicata ca in trecut, au ramas in continuare foarte multe persoane care apreciaza acest tip de divertisment.

Dupa cum bine stiti, de cativa ani au aparut pe piata televizoarele inteligente care va permit sa faceti o multime de lucruri. De exemplu, puteti sa navigati pe intervet, sa verificati retelele sociale sau sa vizualizati filme/seriale pe platformele de streaming prefertate. Preturile SmartTv-urilor au ajus atat de mici incat consider ca achizitionarea unui televizor normal nu mai reprezinta o solutie.

Importanta detinetii unui televizor de calitate depinde de la persoana la persoana. Pentru oamenii care sunt pasionati de tehnologie, de filme, de seriale si isi petrec destul de mult timp desfasurand aceste activitati, un televizor calitativ are o improtanta crescuta. In schimb, pentru persoanele care nu se uita deloc sau foarte putin la televizor, calitatea acestuia n-ar trebui sa reprezinte un factor important.

Da, este interesant sa avem televizoare cu diagonale cat mai mari, cu display-uri OLED si cu diverse tehnologii, dar ne ajuta acestea daca deschidem televizorul de cateva ori pe saptamana? Eu nu cred si consider ca fiecare persoana trebuie sa-si achizitioneze un televizor in functie de timpul pe care-l petrece uitandu-se la acesta. In cazul meu, televizorul este deschis doar atunci cand ma uit la filme/seriale pe Netflix si cand vreau sa mai aud o stire. Detin un televizor ok, cu o diagonala de 81cm, reozlutie FullHD, de tip LED si Smart TV. Desi imi permit sa-mi cumpar unul mai bun si mai mare, efectiv nu am nevoie.

De multe ori ne cumparam televizoare foarte scumpe si avansate doar ca sa stim ca le avem sau sa ne laudam prietenilor. De cele mai multe ori, acestea stau inchise si nu reprezinta decat un decor frumos intr-o incapere. Dar repet, pentru persoanele care-si doresc o calitate maxima a imaginii, televizoarele calitative chiar au o importanta deosebita.

In concluzie, dupa cum am zis si mai sus, importanta unui televizor de calitate depinde de la om la om. Daca acesta nu prea este folosit, nu cred ca are rost sa cheltuiti cateva mii de lei pentru un model de top. Varietatea de modele este enroma si cu siguranta puteti gasi televizoare mai mult decat decente la preturi foarte atractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *