Altele

Innex- inovatie

Conform unui studiu, s-a stabilit ca in 70 % din numarul total al spalarilor la masina automata de spalat rufe se foloseste ciclul Bumbac si Sintetic, iar pentru a veni in sprijinul clientilor ori de cate ori folosesc acest ciclu, Indesit a dezvoltat o noua tehnologie. Este vorba de un buton inovativ care apasat 2 secunde porneste masina de spalat rufe in acest tip de spalare. Masina de spalat cu aceasta functie a fost denumita Innex, nume care ne duce cu gandul direct la inovatie.

Eu nu am nimic altceva de facut decat  sa o rog pe Iuliana, sotia mea, sa se intereseze si sa-mi spuna daca-i place masina de spalat deoarece aceasta activitate a curatenie este strict in competenta ei, iar masina noastra si-a terminat deja ciclul de viata incat a plecat pe al 9-lea an de utilizare.

Masina Innex are si 3 cicluri rapide, 3 optiuni anti-pete care vizeaza indepartarea eficienta a cestora si 4 cicluri tip sport. Pentru toti cei care au nevoie sa-si valorifice la maxim timpul, aceasta masina de spalat este solutia cea mai indicata !

Sunt convins ca multe gospodine si-ar dori un astfel de sprijin 😀 !