Altele

Întâi îmi doresc…..

          Mereu ne dorim ce nu avem ! Ăsta e specificul omului din care a rezultat evolutia, dar și sentimentele negative de invidie în cazul în care dorințele omului nu sunt împlinite!

          Modest fiind eu mă limitez la o singură dorință majoră pe an, și multe altele mai mici, denumite adiacente, care pot avea sau nu legătură cu dorința principală!

        Ei bine, eu îmi doresc insistent să-mi achiziționez o tabletă și deja am început să caut! Nu am bani prea mulți și am ales o tabletă de preț mediu, dar o tabletă cu posibilități tehnice ridicate, o tabletă care nu doar că îmi va deservi nevoile, ci mă va ajuta să-mi acopăr neajunsurile! Am și găsit un produs care mi-a atras atenția; e vorba de o tabletă despre care consider că merită toți banii, Apple iPad mini 16 GB,  găsită la un preț convenabil la magazinul on line One-It.ro .

        Cu toate că sunt tânăr, până acum câteva luni consideram că persoanele care folosesc tabletă o fac doar pentru că vor să impresioneze, doar pentru a-și mări artificial nivelul în societate, din snobism și dorință de a epata, iar aceste considerente  nu le fundamentam pe nimic, pe nicio analiză concretă a fenomenului și a nevoilor actuale ale societății. Acum, când constat că timpul e foarte prețios, când realizez că 0 deplasare cu trenul poate fi transformată în timp utilizat cu folos, când plecat în vacanță oriunde ai nevoie să menții legăturile cu relitatea , să păstrezi legătura și să interacționezi cu parteneri, colegi, amici, prieteni , îmi dau seama că aveam o părere greșită. Nici nu pot să vă descriu în cuvinte nerăbdarea care crește în mine în fiecare zi și emoția tot mai mare până ce-mi voi achiziționa tabletaDeja am plănuit să nu mă despart de ea cel puțin 3 luni, să utilizez la maximum conexiunile wi-fi din diverse centre comerciale, economisind astfel cheltuielile cu traficul de date.  Mare avantaj este să fii mobil, și să folosești un produs atât pentru funcțiile specifice calculatorului cât și pentru înregistrări audio-video și fotografiere. Astfel tableta nu e nici aparat foto-video , nu e nici  calculator, tableta e mai mult decât cele două produse și îmi doresc să fie a mea !

          Azi am intrat în etapa cea mai importantă a împlinirii acestei dorințe, de azi încep să economisesc bani și să caut și alte surse de finanțare pentru că o dorință trebuie îndeplinită mereu!