advertorial din intaplare adevarata!

Liv 52 protejează ficatul

Una dintre campaniile recente de pe Blogalinitiative mi-au adus aminte de produsele Himalaya întrucât anul trecul mama mea a urmat un tratament cu LIV 52 pentru protecția ficatului după cum a îndrumat-o doctorul de familie.

Știu că a luat mai multe luni acest supliment alimentar și că a fost mulțumită de rezultatele pe care le-a constatat. Produsele Himalaya se găsesc pe acest site și pot fi cumpărate prin comenzi de minim 50 lei de la acest magazin online și trimise cumpărătorilor prin curierat rapid .
Întrucât oferta produselor este variată sunt sigur că se găsesc produse care pot aduce efecte benefice pentru mai mulți oameni indiferent de nevoile lor.

”Compania Himalaya dezvoltă remedii sigure, naturale și inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa. Activitatea principala a companiei este aceea de fabrica produse din plante pornind de la intelepciunea medicinei ayurvedice. Produsul final trece prin toate etapele realizarii unui produs farmaceutic: cercetare, testarea, validare, cultivare ingrediente si realizare produs final.”