blogalinitiative

Marius ne înCÂNTĂ !

                                              Marius Matache prezent in peisajul muzicii folk din anul 2004 s-a evidentiat ca un artist complet, iar anul 2013 i-a adus primul album intitulat Hoinar prin Piata Matache. Pentru promovarea albumului, Matache a încântat iubitorii de folk din 11 orase din tara dar si de la numeroase festivaluri de folk la care a fost prezent. Eu l-am cunoscut pe Marius prin intermediul blogului sau, dar l-am intalnit si personal de cateva ori ocazii care m-au convins ca este o persoana agreabila su un dezvoltat simt al umorului. Despre Sorin Poclitaru am aflat prin intermediul primului meu album de muzica folk respectiv cel al  lui Vasile Mardare- Eu si prietenul meu lansat in anul 2013 cand textele frumoase mi-au atras atentia si astfel am aflat ca sunt creatia lui S. Poclitaru.  Chiar si Marius Matache are multe melodii create pe versurile lui Poclitaru in acest album al sau si pentru ca au o colaborare foarte buna, in data de 28 octombrie 2013 la Teatrul Excelsior din București, cei doi vor pune in scena spectacolul Alchimia Toamnei.

                                        Spectacolul va fi onorat de prezenta unor invitati speciali si va marca lansarea celei mai recente carti a lui Sorin Poclitaru. Este ocazia perfecta de a fi alaturi de cei doi artisti si trebuie sa stiti ca biletele se gasesc la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 dar si pe www.bilete.ro .

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.