advertorial din intaplare adevarata!

Mesaje de Paste

Prietenul meu Ștefan Sevastre organizează un concurs al cărui premiu este un ceas inteligent. Atât de inteligent că am și pus ochii pe el  și fără să stau pe gânduri particip la concurs pentru că tema concursului este una actuală: urari de paste.

Pentru că Sărbătorile de Paște sunt un motiv de reală bucurie pentru toți creștinii prin prisma victoriei binelui asupra răului, consider că este ocazia perfectă pentru a face cunoscut site-ul care-și dezvăluie conținutul chiar din denumirea lui mesaje-de-paste.com

Pentru orice om este o plăcere să fie felicitat cu ocazia unei sărbători și eu consider că bucuria trebuie să fie mai mare pentru cel care provoacă bucurii. Prin urmare nu uitați să trimiteți mesaje, felicitări de Paște pentru cunoscuți, apropiați și membrii familiei. Modernismul ne-a cam furat plăcerea de a trimite sau de a primi o felicitare clasică și toți ne rezumăm la sms-uri, sau mesaje generaliste pe platformele de socializare. Aduc bucurie și acestea, dar eu începând cu anul trecut mi-am făcut un obicei să trimit felicitări clasice și pot să vă spun că înconjurat de atâtea tehnologii am realizat că nu mai știam să folosesc serviciile Poștei Române.

Mesajele adunate pe acest site au menirea de a transmite celor dragi urările cele mai sincere într-un mod cât mai frumos pentru că sinceritatea trebuie îmbrăcată cu haina vorbelor frumoase, alese.

Vă indrum să alegeți de pe acest site mesajele dorite , modele de felicitări dedicate sărbătorilor de Paște precum și modele de decoratiuni de Paște !