Din Focşani

Mi-am întâlnit primarul …

Vă spuneam acum câteva zile că după activitatea de modernizare a cartierului sudic al Mun. Focșani , am rămas cu un gust amar deoarece au fost eliminate pubelele de colectare selectivă a gunoiului și acel articol l-am trimis sub formă de sesizare on-line la Primăria Mun. Focșani. Țin să vă spun că de la Primărie nu am primit nici măcar confirmarea sesizaării mele , dar fiind atât de pornit să impăulsionez rezolvarea situației care mă deranja am luat bicicleta și ieri la ora 10 eram la Primărie. S-a întâmplat să intre în holul mare și d-l Bacinschi- primarul municipiului și după ce a fost asaltat de mai mulți cetățeni rromi care-i cereau diferite avantaje- locuri de muncă, scutiri de impozite etc am considerat că e cazul să-l interpelez ceea ce am și făcut pe un ton civilizat folosind exprimare scurtă și exactă. Spre surprinderea mea , domnul primar a pus mâna pe telefon , a sunat la Direcția Dezvoltare pentru a vorbi cu șeful S. și pentru că nu l-a găsit a lăsat mesaj să-l contacteze acela. Nu mi-a spus sau promis că va rezolva cererea mea și eu m-am retras ca și cum nu aș fi fost acolo gândindu-mă că o să fac o sesizare în scris pentru a-mi fi luată în seamă.

SURPRIZĂ, astăzi pe strada mea la nici 24 de ore de la solicitarea făcută primarului, au apărut cele 3 pubele de colectare selectivă a gunoiului !

DSC_1376

Uraaaaaaaa, am reușit !

Mulțumesc domnului primar, chiar nu mă gândeam că această solicitare insignifiantă raportat la problemele reale ale orașului va fi luată în considerație !

Am scris această postare tocmai pentru că am simțit nevoia să o fac și pentru că e un lucru corect să fiu echidistant în ceea ce privește relația cu autoritățile statului , asta cu toate că alte autorități mult mai puternice mi-au transmis să mă liniștesc cu blogul !