Mi-am întâlnit primarul …

Vă spuneam acum câteva zile că după activitatea de modernizare a cartierului sudic al Mun. Focșani , am rămas cu un gust amar deoarece au fost eliminate pubelele de colectare selectivă a gunoiului și acel articol l-am trimis sub formă de sesizare on-line la Primăria Mun. Focșani. Țin să vă spun că de la Primărie nu am primit nici măcar confirmarea sesizaării mele , dar fiind atât de pornit să impăulsionez rezolvarea situației care mă deranja am luat bicicleta și ieri la ora 10 eram la Primărie. S-a întâmplat să intre în holul mare și d-l Bacinschi- primarul municipiului și după ce a fost asaltat de mai mulți cetățeni rromi care-i cereau diferite avantaje- locuri de muncă, scutiri de impozite etc am considerat că e cazul să-l interpelez ceea ce am și făcut pe un ton civilizat folosind exprimare scurtă și exactă. Spre surprinderea mea , domnul primar a pus mâna pe telefon , a sunat la Direcția Dezvoltare pentru a vorbi cu șeful S. și pentru că nu l-a găsit a lăsat mesaj să-l contacteze acela. Nu mi-a spus sau promis că va rezolva cererea mea și eu m-am retras ca și cum nu aș fi fost acolo gândindu-mă că o să fac o sesizare în scris pentru a-mi fi luată în seamă.

SURPRIZĂ, astăzi pe strada mea la nici 24 de ore de la solicitarea făcută primarului, au apărut cele 3 pubele de colectare selectivă a gunoiului !

DSC_1376

Uraaaaaaaa, am reușit !

Mulțumesc domnului primar, chiar nu mă gândeam că această solicitare insignifiantă raportat la problemele reale ale orașului va fi luată în considerație !

Am scris această postare tocmai pentru că am simțit nevoia să o fac și pentru că e un lucru corect să fiu echidistant în ceea ce privește relația cu autoritățile statului , asta cu toate că alte autorități mult mai puternice mi-au transmis să mă liniștesc cu blogul !

2 thoughts on “Mi-am întâlnit primarul …”

  1. La noi din păcate nu există colectare selectivă. Există doar un țigan care adună toate sticlele de plastic din pubele și… el știe unde se duce cu ele. Aș face și eu o sesizare dar cel mai probabil primarul nostru… va spune o rugăciune pentru selectarea gunoaielor și-atât. Avem un primar-popă-traseist… o combinație excelentă 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *