Altele

Mulţumesc, Carpisa !

  • Italienii au flerul modei aproape la fel de mult ca francezii , iar acest lucru nu poate decât să ne bucure deoarece prin multe firme de articole de vestimentaţie şi accesorii şi-au făcut prezenţa pe teritoriul ţării noastre şi au adus cu ei bunul gust şi noile tendinţe ale modei !

          CARPISA, marca de renume la nivel european pe piaţa de poşete genţi şi accesorii ne anunţă cu mare plăcere despre fapul că urmare a solicitărilor consumatorilor şi prietenilor din România, în data de 26.06.2013 orele 11:30, va deschide cel de-al treilea magazin Carpisa în Băneasa Shopping City din Bucuresti. De asemenea pentru toţi clienţii se ridică provocarea de a participa la acestă inaugurare alături de 5 bloggeriţe membre Blogawards, pasionate de fashion, care vor deveni ambasadoarele Carpisa. Ştiu că ştiţi, dar eu nu vă spun ci doar subliniez faptul că produsele din colecţia primăvară-vară 2013 Carpisa pot fi cumpărate şi online din magazinul www.shoes.ro.


Am intrat şi eu pe site-ul Carpisa şi am fost plăcut impresionat de frumuseţea produselor oferite , dar ( nu pot minţi 😀 ) şi de cea a modelelor care le prezintă 😀 , bunaciuni adevarate! Recunosc faptul că secţiunea genţi şi accesorii de plajă a fost preferata soţiei mele şi chiar am văzut că era entuziasmată de produsele prezentate , mai ales că în această perioadă ea este în căutare de asemenea produse pentru că începând cu 01.07.2013 plecăm în vacanţă. Nici pagina destinată accesoriilor Carpisa nu i-a fost indiferentă Iulianei , dar ea a rămas chitită pe genţi. Eu nu-mi pot explica, bărbat fiind, motivul pentru care femeile îşi accesorizează la ţinuta de zi cu zi genţi şi poşete voluminoase, atât de mari încât cu greutate găsesc în ele ceea ce caută, dar când e vorba de cele pentru plajă chiar mă bucur întrucât multe lucruri mai sunt necesare de luat pe litoral 😀 / ! Oferta de curele Carpisa depășește orice maginație și are menirea de a mulțumi orice client indiferent de gust ! Cu această ocazie Iuliana a găsit o curea parcă făcută pentru rochița ei de vară!