Altele

Nu pot intelege …..

De ce PD-L s-a luptat si a investit atatia bani pentru a mentine fraiele puterii unei tari despre care stia ca va intra in imposibilitatea de a functiona prin institutiile de stat  si prin faptul ca datoare peste posibilitati , Romania, poate intra in colaps financiar ????

Nu pot intelege cat de dobit(B)oc poti fi sa nu faci pasul inapoi si sa pierzi alegerile lasand tara pe marginea prapastiei in administrarea altui partid , cu care ai adus-o in aceasta stare, si sa vii ulterior spozezi in unicul salvator ??????????

Eu am doar o singura explicatie  : Tara a fost condusa impreuna cu galbenii liberali si apoi cu psd-istii rosii doar in interesul contractarii de lucrari supraevaluate pentru clientela politica si ,pentru ca nimeni nu s-a mai uitat si la sacul bugetului pe care-l credeau fara fund, abia acum au vazut prapastia in care biata Romanica se afla !!! si pentru aceasta ofer , din toata inima, un HUUUUUOOOOOO singer intregii clase politice romanesti si in special actualilor conducatori portocalii !!!!

Politicieni, sunteti toti o MIZERIE, un PUROI, un CANCER, o BOALA ce merita starpita si nu ne mai provocati !!!!!