O nouă săptămână de film la Happy Cinema Focșani !

Astăzi 26.02.2016 intră noua grilă săptămânală a filmelor care vor fi difuzate la Happy Cinema Focșani și conform obișnuinței o să vă prezint programul complet tocmai pentru a vă ajuta să vă planificați activitățile în așa fel încât să puteți viziona în condiții civilizate și la standarde înalte, filmul dorit!

26.02.-03.03 program Happy Cinema Focsani

Sâmbătă spre duminică,în noaptea acordării premiilor Oscar filmul Spotlight poate fi văzut cu doar 9 lei/bilet (două proiecții: 23:50 și 00:00) și precizez că e un film nominalizat de 6 ori pentru cel mai râvnit premiu din cinematografie.

Promoțiile obișnuite ale cinematografului rămân ” happy ” și valabile:

  • luni Last Chance la prețuri foarte mici
  • marti Cinemagia Day 10ron/bilet achizitionat prin Cinemagia.ro sau prin aplicatia Cinemagia.
  • miercuri promotie 1+1 gratis (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
  • vineri Happy Late Hour 9ron/bilet dupa ora 22,00

Atât pentru rezervări cât și pentru a afla detalii referitoare la fiecare film din grilă ( trailer, ore și zile de difuzare etc. ) accesați cu încredere site-ul happycinema.ro

Așa cum se poate constata filmele săptămânii sunt cele mai noi și mai așteptate de către cinefilii din întreaga lume! Eu sigur voi fi în sală pentru SPOTLIGHT întrucât mă atrage subiectul : ”Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigația, ce a scandalizat o lume întreagă și a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul șef de atunci al publicației, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter ‘Robby’ Robinson (Keaton) și reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) și Matt Carroll.”

De asemenea in cursul săptămânii o să o duc iar pe Daria la un film  pentru copii și m-am decis deja la Capture the Flag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *