Altele

O vreau pe TINA mRRRRRRRR !

TinaR, cel mai popular brand romanesc de moda pregateste tuturor celor interesati reduceri substantiale pentru data de 29.11.2013 cu ocazia renumitei sarbatori dedicata cumparaturilor Black Friday! Tot ce trebuie sa faci este: “Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR si afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca sa-ti cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!”
Eu sunt deja abonat si mereu sunt instiintat referitor la promotiile sau articolele noi aflate la vanzare, iar acest lucru imi ofera avantajul de a sti sa apreciez femeile pe care le vad pe strada din punctul de vederea al vestimentatiei.

Mi-am permis sa fac un exercitiu de imaginatie si am ales cateva modele de vestimentatie care dupa umila mea parere cred ca vazute in realitate pe o femeie ar avea impact puternic asupra mea in sensul ca privirea mi-ar ramane blocata!

Sigur ca vestimentatia aleasa este in concordanta cu vremea de afara si aleg o pereche de botine, aceasta pereche de pantaloni din catifea cu insertii de piele.

Femeile insa stiu mai bine ce haine le avantajeaza si le invit sa isi aleaga din imensa oferta !