Legea

Patronul mos libidinos din Focsani !

Astazi am ramas total dezamagit si am simtit un mare impuls de furie in urma unui episod care mi-a aratat inca o data faptul ca ne deplasam spre sclavagism. Mor de nervi si acum si va rog copii aflati in primele cautari ale unui loc de munca, nu renuntati la priincipii !

Astazi ma aflam in fata magazinului ALCOR din Focsani si am intrat in acelasi timp cu fata unei prietene de familie care mi-a spus in treacat ca se duce la un interviu la un magazin de haine pentru a se angaja gestionara. Am intrat eu si familia, iar in urma fetita de 19 ani, absolventa a liceului cu Bacalaureatul obtinut si chiar in spatele meu s-a intalnit cu angajatorul, un domn de vreo 50 de ani bine imbracat curat si cu tinuta de mare boier. In 3 minute am ajuns in dreptul lor si il auzeam: ” fetele nu mai sunt asa cum erau odata, acum au relatii cu baieti si stau de proba cu anii sa vada daca se potrivesc la sex” fapt pentru care am inceput sa-mi caut de treaba in  jurul lor tragand cu urechea in cel mai nesimtit mod. Astfel am vazut ca a intrebat-o daca are prieten si la raspunsul afirmativ i-a spus ca asta poate fi o piedica deoarece el, chipurile marele patron, are deplasari prin tara la Iasi, Bucuresti, Brasov la targuri de haine si trebuie sa o ia cu el si sa doarma impreuna prin acele orase ( nu i-a spus pe sleau sa faca sex ), iar un prieten nu ar accepta. Apoi : ” Totusi este pacat pentru ca tu ai un zambet placut, chiar imi place cum zambesti si esti o fata frumoasa si chiar as vrea sa ne intelegem, dar inteleg ca e mai greu cand ai prieten, insa te las sa te mai gandesti”…..

Cuvintele de lauda referitoare la frumusetea fetei au continuat si mititica, pe care o stiu cam naiva, tot statea si insista :” Eu as vrea sa muncesc doar aici la magazin si as dori sa-mi spuneti sau sa ma anuntati”. Se simtea nevoia ei de un salariu, se simtea lipsa banilor in vocea ei , iar libidinosul tot insista ca e greu ca ea are prieten. Sotia mea auzind si ea parte din discutie si vazandu-ma nervos m-a luat sa fac vreun scandal si-mi venea sa ies afara la prietenul fetei care o astepta intr-o masina si sa-i spun sa o ia de acolo . Am mai mers prin magazin ducandu-ma spre raionul de incaltaminte, iar dupa 4 minute m-am intors  hotarat sa o iau pe fata de acolo. Spre bucuria mea, nu mai era acolo, dar acum stau si ma gandesc cum sa fac  sa-i spun despre interesele clare pe care eu om trecut prin viata le-am vazut in discursul angajatorului. Ar mai fi o idee sa le spun parintilor fetei, dar pentru ca nu stiu ce a decis aceasta la sfarsitul discutiei cu angajatorul chiar nu stiu daca e o idee buna !

Voi ce ma sfatuiti, cum sa ajut naiva fata ? Va dati seama cat de usor le este unora sa profite de copiii nostri ? Doamne i-ai pe acesti oameni la tine sau  FUTE-LE VIATA !

Imi doresc sa fii talharit patronule de carton, libidinosule jegos pe interior !