Altele

Produse de firma la reducere

                                                Bai fratilor, daca aveti liber de la serviciu  sa nu stati pe acasa. Nu stati pentru ca va vede sotia si sigur nu veti sta deloc, ci veti fi pusi pe o activitate continua. Nu vedeti ce fel a plecat domnisoara vara de la noi si ne-a spus ca vreo cateva luni bune o sa ne uitam degeaba inaintea ei ca nu va reveni prea curand? Nu realizati ca schimbarea conditiilor meteo influenteaza in mod direct rutina noastra si ne-o bulverseaza? In fine, nu stiu la voi cum este, dar la mine in familie cele mai groase articole de imbracaminte pe care le aveam prin sifoniere nu prea mai faceau fata temperaturii exterioare fapt pentru care sotia a luat fraiele puterii si a inceput sa-si puna la treaba sotul care acum, la ore tarzii din noapte isi varsa amarul in scris. Ca sa nu ma departez prea mult de ideea initiala si sa nu va mai tin pe jar va spun ca astazi am executat activitati administrative. Am ajutat la eliberarea sifonierelor de  hainele recomandate sezonului cald si inlocuirea acestora cu cele „de iarna” coborate din pod ( ce ma faceam daca nu aveam pod 😀 ) si m-am luptat cu vreo 3 genti de haine pe scari in susu si-n jos incat si acum simt dureri de spate. Pana la urma am castigat batalia, dar a urmat si rocada identica a incaltamintei, iar aici am fost retinut mai mult timp la lupta pentru ca a trebuit sa spal pantofii de vara, sandalele, papucii precum si pantofii sport. Din pacate cu ocazia spalatului am observat ca perechea de incaltaminte sport pe care o aveam nu mai face obiectul depozitarii in pod deoarece nu mai este buna, ci prezinta o gaura formata prin tocire in talpa. Oare am mers mult timp „cu talpile goale” ?
Dupa ce am terminat aceste treburi, adica acum vreo 2 ore am trecut la tastatura hotarat sa caut o pereche de incaltaminte sport la un pret convenabil ocazionat de lichidarile de stoc si relativ repede am gasit acest afis pe un site:

Normal ca nu am mai parasit site-ul magazinului care comercializeaza incaltaminte si imbracaminte sport si am cautat pana cand am gasit o pereche de pantofi sport  adidas care erau in perfect echilibru cu suma de bani avuta la dispozitie pentru o achizitie de acest gen. Pentru ca nu sunt vreun baiat de bani gata si nici bani prea multi nu am va spun ca nu imi este rusine sa cumpar produse aflate la reducere mai ales ca telul meu este sa ma incadrez in banii disponibili. pentru cei cu pretentii tin sa spun ca oferta sports-brands.ro sigur le satisface orice dorinta referitoare la produsele marcilor Adidas, Nike, Kappa, Pumasi chiar le recomand sa includa acest magazin in lista comparatiilor ofertelor.