Din Focşani

Recicland protejam mediul

O campanie recenta gazduita de Blogalinitiative ne lanseaza provocarea de a ne adresa printr-o scrisoare primarului localitatii in care traim sau pe care o indragim , iar daca e una si aceeasi cu atat mai bine, scrisoare care sa aiba forta de a determina autoritatile sa se implice mai mult in Batalia pentru orasul reciclarii !

Tinand cont ca Municipiul Focsani  face parte din lista de  32 de municipii  inscrise in lupta si ca avem un cavaler al reciclarii delemineblog.wordpress.com care a incercat sa mobilizeze cat mai bine populatie pentru acest proiect si mai ales pentru educarea oamenilor in spiritul colectarii selective a deseurilor as mai adauga cateva cuvinte spre a fi auzite de Maria sa, domnul Primar care sta deasupra noastra a tuturor focșanenilor pentru ca noi am vrut asa :

Domnule Primar,

Fara sa vreau sa aduc vreo jignire municipiului in care traiesc si pe care dvs. il gospodariti cum puteti mai bine de mai mult de un deceniu vreau sa va spun ca in aceasta localitate urbana- capitala Provinciei Europene Vrancea  avem cu totii nevoie de un premiu valoros ”o zonă eco wi-fi, un spațiu inedit de relaxare, 100% eco și cu acces liber la internet în valoare de 12.000 euro” . Acest premiu va putea fi rasplata pentru impulsionarea colectarii selective la nivelul localitatii, impulsionare care are efect daca este sustinuta si de dvs. , cel mai important factor de decizie. Nu va fi nicio pierdere ratarea obiectivului pentru ca in acelasi timp prin impulsionarea colectarii selective a deseurilor vom scapa de gunoaiele pe care si dvs. le vedeti pe strazi in acelasi timp cu noi cu toate ca nu mergeti pedestru printre ele asa cum noi suntem nevoiti sa o facem.

De asemenea va felicit pentru ca v-ati inscris in aceasta cursa, dar vreau sa va atrag atentia ca dupa inscriere chiar nu am mai vazut vreo implicare si ar fi fost bine ca persoana insarcinata cu acest proiect sa intinda o mana blogosferei pentru ca sigur eforturile unite aduceau orasului marele premiu. Am vazut multi bloggeri implicati in proiect la nivel declarativ si sunt convins ca efortul lor putea avea o forta mai mare printr-o coordonare centrala!

Oamenii care ocupa zilnic Piata Unirii v-ar aprecia si nu e tarziu pentru un sprint in aceasta cursa !