Români viteji…

Pentru cei care nu au văzut în seara asta luptele date de români la Local Kombat GP Mondial Arad 2009 în compania unor mari luptători care au dominat galele internaţionale ţin să le spun că românii au fost bine reprezentaţi de către Raul Cătinaş, Sandu Lungu, Cătălin Moroşanu şi Mihăiţă Golescu.
Cea mai clară este victorie a fost a lui Sandu Lungu, dar mi-a plăcut şi prestaţia lui Golescu, în timp ce meciul lui Moroşanu ( cel puţin în repriza 3 ) avea un iz de noncombat din partea samoanului Mighty Mo !
Rob Sparks contra Alex Ignasiov : un Knock out senzaţional picior în cap, Spark devine o legumă şi primeşte îngrijiri medicale, am crezut că moare!
Ultima luptă :Roman Kleibl l-a trimis jos pe Freddy Kemayo de vreo 6 ori secerându-i piciorul de sprijin şi dominând lupta numai că a primit un genunchi în cap şi ….. gata , Kemayo a câştigat cu singura lovitură aplicată !

4 thoughts on “Români viteji…”

 1. Am urmarit si eu gala! Cei drept ca asa zisele vedete de afara vin in Romania ca victime sigure> Numai de lupte nu au ei chef, primul lucru pe care al fac atunci cand vin in Romania este sa intre in primul club si sa dea o m.u.i.e mioritica! Adevaratele lupte sunt cele din Japonia…urmeaza in decembrie finala K1 de la Tokyo! Acolo sunt adevaratii luptatori, restul niste arici impaiatzi!
  p.s. Imi pare rau ca nu i-a rupt capul Migthy Mo boului de taran, tractorist, idiot, Morosanu!

 2. am fost in sala si marea lupta morosanu-mighty mo a fost o mare dezamagire. parca evitau sa`si dea pumni, ma asteptam la mult mai multa actiune. oricum castigatorul moral a fost mighty mo, toata lumea l`a aplaudat pe el la final. morosanu s`a facut de cacao.
  de freddy kemayo mi`a placut, el a fost si anul trecut la arad (a luat bataie) dar de data asta si`a luat revansa si a dat o lovitura frumoasa adversarului.
  KO`ul dat de Alex Ignasiov a facut toti banii.
  o gala bunicica dar ma asteptam la mai mult.
  sper ca la anu` sa duca ceva luptatori asiatici sa vad mai multe lovituri cu piciorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *