Altele

Royal Dental, tratament regal !

                     Din copilarie mi-a fost dat sa cunosc activitatile ce se desfasoara in cadrul unui cabinet stomatologic deoarece am avut probleme cu dantura. Pe scurt un dinte mi-a crescut din cerul gurii, am purtat proteza, l-am indreptat si l-am pastrat pana cand am cazut cu bicicleta injumatatindu-l. A urmat un alt dinte rupt de la jumatate printr-un „neveu” scolaresc in clasa a V-a, apoi polizare si imbracarea provizorie a dintilor in clasa a VIII-a. Intre timp alte puncte slabe ale oaselor din gura isi faceau de cap si anume tartrul determinat de saliva acida si cariile favorizate de structura slaba a danturii. Prin clasa a XII-a am schimbat „husele” dintilor rupti si i-am adus nivelul la care erau ceilalti dinti care au crescut odata cu mine. In tot acest timp multe alte sedinte pe la stomatolog cu diverse probleme, dar dupa ce am ajuns sa am salariu vizitele la stomatolog s-au inmultit reusind astfel sa-mi tin din scurt sanatatea orala mergand la mai multe cabinete de stomatologie, vazand mai multe tipuri de tactici de lucru a doctorilor si schimband cabinetul cand vedeam ca nu am fost tratat corespunzator.


In urma unui concurs, in data de 25.06.2013 am ajuns la clinica stomatologica Royal Dental aflata in Pipera, chiar pe soseaua principala Pipera -Tunari, la nr 61. ( este simplu de ajuns : Coborand in statia de metrou Pipera – capat M2- de la suprafata se ia microbuzul 445 iar clinica se vede ca in fotografii pe partea stanga a directiei de deplasare insa cunosc locatia si soferii pentru ca apresc deseori acolo ). De la inceput am fost placut impresionat de curatenie si de politetea personalului. Dupa consultatie s-a stabilit ca nu indeplinesc conditiile pentru un tratament de albire a dintilor si mi s-a propus o sedinta de igienizare si periaj profesional a danturii, fapt accesptat cu placere de mine. Va spun ca aceasta operatiune a durat aproape 2 ore si multumesc special d-nei doctor Ioana Negoita pentru modul profesional in care m-a tratat si pentru „mana usoara” !

                   Dupa cum am spus mai sus am fost in multe cabinete petru igienizarea danturii, dar va spun sincer ca niciodata nu mi s-a facut detartrajul pana la „maseaua de minte” , asa cum e normal si am vazut ca este si posibil de facut !

                   Eu nu fac reclama acum, nu am motiv sa fac reclama, eu, prin acest articol aduc multumiri si-mi exprim aprecierea pentru aceasta clinica in care am vazut ca pe primul loc este asezat clientul. Am marele regret ca o asemenea clinica nu se gaseste si mai aproape de Focsani deoarece preturile practicate sunt aceleasi cu cele de la cabinetul la care ma duc acum, insa nivelul de dotare si de profesionalism este mult peste. Personal cu cea mai mare incredere voi merge la aceasta clinica pentru solutia implantului dentar atunci cand dintii mei incisivi nu vor mai putea fi reconstruiti !

                  Personalul clinicii este format din doctori tineri care stapanesc ultimele tehnologii, iar clinica este specializata in implanturi dentare cu materiale de import de cea mai buna calitate.

 Multe succese profesionale urez intregului personal !

                                                                    Cu stima si respect, Vali Crintea!